تبلیغات

access_time
سیگار گران می‌شود

سیگار گران می‌شود

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی لایحه برنامه هفتم توسعه، با افزایش مالیات سیگار از ابتدای سال 1403 به 15...

مهر: نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی نوبت صبح امروز (شنبه 29 مهر ماه) مجلس شورای اسلامی و در جریان ادامه بررسی گزارش کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم توسعه، بند الحاقی 5 ماده 73 لایحه برنامه را به تصویب رساندند که این مصوبه به شرح زیر است:

1- علاوه بر مالیات بر ارزش افزوده خاص محصولات دخانی موضوع بند «ت» ماده (26) قانون مالیات بر ارزش افزوده، مالیات عملکرد، حقوق ورودی و حق انحصار بر محصولات دخانی، از ابتدای سال 1403 مالیات هر نخ سیگار نسبت به قانون بودجه 1402 کل کشور سالانه به شرح زیر تعیین می‌گردد:

1-1 تولید داخل با نشان ایرانی پانزده درصد (%15)

1-2 تولید داخل با نشان بین المللی بیست و پنج درصد (%25)

1-3 سیگار وارداتی با هر نشان پنجاه درصد (%50)

1-4 هر بسته تنباکوی پنجاه گرمی تولید داخل بیست درصد (%20)

1-5 هر بسته تنباکو پنجاه گرمی وارداتی آماده مصرف پنجاه و پنج درصد (%55)

صددرصد (%100) درآمدهای حاصل از اجرای این جز توسط سازمان امور مالیاتی وصول و به خزانه داری کل کشور واریز می‌گردد و در بودجه‌های سنواتی جهت کاهش مصرف دخانیات، پیشگیری و درمان بیماری‌های ناشی از آن، توسعه اماکن ورزشی با اولویت مناطق کم برخوردار و توسعه اماکن ورزشی در مدارس اختصاص می‌یابد.

2. وزارت صنعت، معدن و تجارت مکلف است:

2-1 امکان دسترسی برخط سازمان امور مالیاتی کشور به سامانه اطلاعاتی واردات، تولید و توزیع سیگار و انواع محصولات دخانی را فراهم نماید.

2-2 نسبت به شناسایی کلیه واحدهای تولیدی و عرضه کننده محصولات دخانی که به صورت غیرقانونی تولید و عرضه می‌شود اقدام و ضمن جلوگیری از فعالیت آنان متخلفین را به مراجع قضايی معرفی نماید.

3. ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز با همکاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و وزارت صنعت، معدن و تجارت نسبت به جمع آوری کلیه محصولات دخانی اعم از قاچاق و تقلبی شناسه (کد) رهگیری اقدام و متخلف را به مراجع قضايی معرفی نماید.

4. وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی موظف است چاپخانه‌هایی را که بدون مجوز قانونی نسبت به چاپ اقلام مورد نیاز تولیدکنندگان مواد دخانی خصوصا تنباکوی معسل با نشانه‌ای مختلف خارجی و داخلی اقدام می‌کنند، شناسایی و متخلف را به مراجع قضايی معرفی نماید.

اخبار مرتبط

آخرین اخبار بورس و اقتصاد

Rejoining the server...

Rejoin failed... trying again in seconds.

Failed to rejoin.
Please retry or reload the page.

The session has been paused by the server.

Failed to resume the session.
Please retry or reload the page.