تبلیغات

معامله 357 کیلوگرم زعفران در بازار آتی بورس کالا

معامله 357 کیلوگرم زعفران در بازار آتی بورس کالا

خلاصه معاملات بازار زعفران در روز دوشنبه 12 آبان 1404 به تفکیک بازارهای گواهی، آتی و صندوق زعفران نشان می‌دهد در این روز 3 هزار و 566 قرارداد آتی زعفران معادل 357 کیلوگرم زعفران نگین به ارزش 59.1 میلیارد تومان در بورس کالا معامله شد.

به گزارش پایگاه خبری بازار سرمایه ایران(سنا)، در قراردادهای آتی شاهد افزایش موقعیت تعهدی باز در سه سررسید آبان، دی و اسفند بودیم که در مجموع منجر به کاهش 2952 موقعیت در نماد زعفران نگین شد.

بر اساس آمارهای روز گذشته بازار زعفران، حجم معاملات صندوق‌های مبتنی بر زعفران به 80 میلیون و 540 هزار و 865 واحد به ارزش معاملات 348.8 میلیارد تومان رسید. میزان مشارکت فعالان حقیقی در حجم معاملات صندوق سحرخیز، در خرید 99 درصد و در فروش 80 درصد بود. این مشارکت برای صندوق نهال نیز برای خرید و فروش به ترتیب 99 و 92 درصد بود.

در معاملات گواهی زعفران نیز یک میلیون و 24 هزار و 949 گواهی ثبت شد و ارزش این معاملات به حدود 167.4 میلیارد تومان رسید.

local_offerبرچسب‌ها:

اخبار مرتبط

آخرین اخبار بورس و اقتصاد

Rejoining the server...

Rejoin failed... trying again in seconds.

Failed to rejoin.
Please retry or reload the page.

The session has been paused by the server.

Failed to resume the session.
Please retry or reload the page.