تبلیغات

کسب رتبه‌های برتر جهانی توسط نخبگان ایرانی نشان‌دهنده ظرفیت بالای علمی کشور است

کسب رتبه‌های برتر جهانی توسط نخبگان ایرانی نشان‌دهنده ظرفیت بالای علمی کشور است

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تاکید بر اینکه کسب رتبه‌های برتر جهانی توسط نخبگان ایرانی نشان‌دهنده ظرفیت بالای علمی کشور است، گفت: رفتن دانش‌آموزان و...

به گزارش خبرنگار ایلنا، سید ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات شامگاه امروز (چهارشنبه 15 مهرماه 1405) در نشست با مدال آوران المپیاد جهانی نجوم و اخترفیزیک، گفت: کسب رتبه برتر در عرصه‌های جهانی بسیار پیچیده و نیازمند تمرکز بالاست؛ با این حال شما عزیزان با پشتکار خود ثابت کردید که در تراز جهانی صاحب‌نام هستید.

وی ادامه داد: رفتن به خارج از کشور برای کسب دانش و مدارج عالیه امری طبیعی است، اما هنر اصلی آن است که پس از کسب دانش، به کشور بازگشته و برای ایران عزیز خدمت کنید.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه اگرچه وضعیت فعلی کشور ممکن است نیاز به اصلاحات داشته باشد، اما مسيولیت‌پذیری برای حل مشکلات وطن با نگاه خلاقانه، رسالتی است که بر دوش نخبگان قرار دارد، افزود: در ذهنیت جمعی ما، کار تیمی باور نشده و یا به درستی از آن استفاده نشده است. صنعت فضایی کشور زمانی به اوج اثربخشی می‌رسد که شاهد هم‌افزایی واقعی میان شرکت‌های دانش‌بنیان، پژوهشگاه‌های تحقیقاتی و مراکز دانشگاهی باشیم؛ این افتخارات کنونی برای کشور لازم است اما کافی نیست، زیرا فضا، حوزه اکتشافات و دانش‌های نوین، گلوگاه راهبردی آینده جوامع بشری است.

هاشمی با بیان اینکه مسیر رشد نخبگان باید هموار شود، گفت: لازمه موفقیت، آشنایی دوطرفه است؛ همان‌طور که ما باید از جریان‌های نوین در حوزه المپیادهای جهانی آگاه باشیم، نخبگان نیز باید با نیازهای واقعی و اجرایی کشور آشنا شوند تا این دو مسیر به هم گرا شوند.

وی با بیان اینکه شما ادامه‌دهنده راه دانشمندان بزرگی همچون ابوریحان بیرونی هستید و ما در وزارت ارتباطات و سازمان فضایی، خود را متعهد می‌دانیم که در تمام دوران مسيولیتمان، همراه و حامی شما باشیم، گفت: امیدوارم با استمرار این روحیه، شاهد اثربخشی شما در تک‌تک امور کشور باشیم تا افتخارآفرینی امروزتان در زندگی تک‌تک ایرانیان نمود عینی پیدا کند.

وزیر ارتباطات در پایان با تاکید بر اینکه موفقیت مدال‌آوران شایسته تقدیر است، گفت: به این افتخارآفرینی خود ببالید، اما فراموش نکنید که این موفقیت بدون حمایت خانواده، همراهی معلمان و در نهایت همت، تلاش و پشتکار خود شما رقم نمی‌خورد.هاشمی افزود: این عوامل را باید در کنار یکدیگر دید. در شرایط امروز ممکن است فاصله‌ای میان والدین و فرزندان ایجاد شده باشد که شاید بخشی از آن اقتضای سبک زندگی امروز باشد، اما باید تلاش کنیم این فاصله‌ها به حداقل برسد.وی در پایان از خانواده‌ها، معلمان و مسيولانی که در مسیر موفقیت این دانش‌آموزان همراهی کرده‌اند، قدردانی کرد.

به گزارش ایلنا، تیم ملی المپیاد نجوم و اختر فیزیک جمهوری اسلامی ایران در نوزدهمین دوره المپیاد جهانی نجوم و اختر فیزیک (IOAA 2026) که از 3 تا 13 مهر 1405 (25سپتامبر تا 5 اکتبر 2026) در شهر هانوی ویتنام برگزار شد، موفق به کسب 5 مدال طلا شد.

اخبار مرتبط

آخرین اخبار بورس و اقتصاد

Rejoining the server...

Rejoin failed... trying again in seconds.

Failed to rejoin.
Please retry or reload the page.

The session has been paused by the server.

Failed to resume the session.
Please retry or reload the page.