تبلیغات

اجرای دوره‌های کارآموزی میدانی در پروژه‌های بزرگ صنعت ساختمان

اجرای دوره‌های کارآموزی میدانی در پروژه‌های بزرگ صنعت ساختمان

با هدف توسعه مهارت‌محوری در صنعت ساختمان، اجرای دوره‌های کارآموزی دانشجویان رشته‌های فنی و مهندسی در پروژه‌های اجرایی با همکاری میان دانشگاه و فعالان صنعت ساختمان آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، در شرایطی که صنعت ساختمان به شدت نیازمند بهره‌گیری از فناوری‌های نوین و دانش متخصصان جوان است، با هدف توسعه مهارت‌محوری در صنعت ساختمان، اجرای دوره‌های کارآموزی دانشجویان رشته‌های فنی و مهندسی در پروژه‌های اجرایی و با تکیه بر تفاهم‌نامه‌های همکاری میان دانشگاه تبریز و فعالان صنعت ساختمان منعقد شد.

اسماعیل فاتحی‌فر، ريیس دانشگاه صنعتی تبریز با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین محورهای این تفاهم‌نامه، ارايه خدمات مشاوره علمی و تخصصی دانشگاه در پروژه‌های عمرانی و صنعتی است، گفت: تلاش می‌کنیم زمینه حضور دانشجویان در قالب دوره‌های کارآموزی و تعریف پایان‌نامه‌ها و پروژه‌های تحصیلات تکمیلی بر اساس نیازهای واقعی صنعت فراهم شود.

وی ادامه داد: صنعت باید مسايل و نیازهای خود را به‌صورت دقیق و مساله‌محور مطرح کند و دانشگاه نیز باید با شناخت ادبیات و نیازهای صنعت، راهکارهای علمی و عملیاتی ارايه دهد. از سوی دیگر، صنعت نیز لازم است با ظرفیت‌ها و توانمندی‌های دانشگاه آشنا شود تا بتواند از این ظرفیت‌ها به شکل موثر استفاده کند.

فاتحی‌فر با بیان اینکه ما در دانشگاه صنعتی تبریز تلاش کرده‌ایم این ارتباط را تقویت کنیم، یادآور شد: در همین راستا، ارتباط مستمر با دستگاه‌های اجرایی و صنایع مختلف را در دستور کار قرار داده‌ایم و جلسات متعددی با مدیران صنایع برگزار می‌کنیم تا نیازهای آن‌ها را از نزدیک بشنویم و برای حل آن‌ها برنامه‌ریزی کنیم.

در ادامه این مراسم، رسول قربان‌نژاد، فعال صنعت ساختمان تصریح کرد: توسعه پایدار در صنعت ساختمان و پروژه‌های عمرانی، بیش از هر زمان دیگری در گروی تعامل هوشمندانه میان دانش نوین دانشگاهی و تجربیات میدانی متخصصان است.

وی با اشاره به اهمیت این نوع همکاری‌ها، افزود: امضای تفاهم‌نامه‌های همکاری میان مراکز آموزش عالی و نهادهای تخصصی فنی، نه یک توافق صرفا اداری، بلکه گامی استراتژیک برای توانمندسازی نسل جوان مهندسان و هدایت پژوهش‌ها به سمت نیازهای واقعی کشور است.

قربان‌نژاد با تاکید بر اینکه این همکاری‌ها با تمرکز بر اشتراک‌گذاری منابع علمی و آزمایشگاهی انجام می‌شود، تصریح کرد: این روند، مسیر تازه‌ای را برای تبدیل دانشگاه به بازوی مشورتی و عملیاتی پروژه‌های بزرگ ملی می‌گشاید.

اخبار مرتبط

آخرین اخبار بورس و اقتصاد

Rejoining the server...

Rejoin failed... trying again in seconds.

Failed to rejoin.
Please retry or reload the page.

The session has been paused by the server.

Failed to resume the session.
Please retry or reload the page.