نرخ ارز پتانسیل کاهش قیمت را دارد/ معامله امروز دلار با قیمت 48 هزار تومان/ سقف قیمتی درهم در نیما برداشته شود

نرخ ارز پتانسیل کاهش قیمت را دارد/ معامله امروز دلار با قیمت 48 هزار تومان/ سقف قیمتی درهم در نیما برداشته شود

ایلنا: رییس کانون صرافان اظهار داشت: در حال حاضر نرخ دلار پتانسیل کاهش قیمت و تعادل قیمتی را دارد کمااینکه همین امروز دلار در صرافی‌ها با نرخ 48 هزار تومان به فروش...

کامران سلطانی‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا درباره دلایل ریزش نرخ دلار اظهار داشت: در حال حاضر نرخ دلار پتانسیل کاهش قیمت و تعادل قیمتی را دارد کمااینکه همین امروز دلار در صرافی‌ها با نرخ 48 هزار تومان به فروش می‌رسد و با این قیمت معامله می‌شود. 

وی ادامه داد: علت ریزش نرخ ارز در بازار اصلاح سیاست‌ها و تصمیمات اتخاذ شده بانک مرکزی است. در نحوه عرضه و تقاضای ارز هم در بخش اسکناس و هم حواله نیمایی و در واقع افزایش نرخ دلار در این مدت منطقی نبود.

رییس کانون صرافان تاکید: بانک مرکزی متاسفانه در یک بازه زمانی بازار توافقی که روزانه 30 میلیون دلار حجم معاملات و عرضه آن را به یکباره متوقف کرد و وقتی به یکباره بازاری با حجم معاملات حدودا 30 میلیون دلاری بازار توافقی صرافی ها حذف شود معلوم است که نرخ دلار افزایش پیدا می‌کند. 

سلطانی‌زاده ادامه داد: از سوی دیگر بانک مرکزی عرضه ارز نیمایی به صرافی‌ها را قطع کرد و تنها به بانک‌ها و صرافی‌های بانکی اختصاص گرفت. بنابراین دو اقدام محدودکننده عرضه ارز به طور پی در پی اعمال شد که باعث التهاب در بازار ارز شد. 

وی گفت: در نهایت پس از مذاکرات پی در پی، اصلاحات بموقع توسط بانک مرکزی صورت پذیرفت و روند عرضه و تقاضا بهبود پیدا کرد. 

رییس کانون صرافان گفت: در حال حاضر مشکلی که وجود دارد عدم امکان معاملات توافقی صرافان و صادرکنندگان است و اگر این روند مدیریت شود، وضعیت بازار ارز بهتر و قیمت‌ها متعادل‌تر خواهد شد.

سلطانی‌زاده تاکید کرد: نکته قابل تامل این است که هرچند صادرکنندگان تمایل به عرضه ارز در سامانه نیما دارند اما با توجه به محدودیت سقف نرخ و تعیین سقف، به صورت دستوری در سامانه نیما برای درهم؛ بسیاری از صادرکنندگان فعلا در انتظار اصلاح نرخ هستند و اگر نرخ توافقی در سامانه نیما و یا سقف نرخ با حاشیه نزدیک‌تری از نرخ واقعی تعیین شود شاهد افزایش سقف عرضه ارز صادرکنندگان خواهیم بود.

نحوه عرضه اموال مازاد دولت در بازار سرمایه اعلام شد چطور برای معاملات مسکن کد رهگیری بگیریم؟ چالش‌های صنعت در سال 1402 ماهی قرمزها را در آب‌های آزاد رها نکنید بررسی حملات سایبری در ایران و سایر کشورها سیگنال نرخ دلار به بازار مسکن/ چگونه قیمت ملک 100 درصد... رشد اقتصادی کدام کشورها در سال 2023 شکوفا خواهد شد؟ مخالفت دولت با اختصاص سهام عدالت به جاماندگان تغییر چیدمان سفره ندارها در 1401 ادامه روند کاهش و توقف تولید نفت در اقلیم کردستان عراق خریداران سکه بخوانند / حباب سکه افزایشی شد! شرایط دریافت وام فرزند دوم در سال 1402 نیمه جنون دلار / پیش شرط نزولی شدن قیمت دلار در 1402 مسافران هوایی در صورت گرانفروشی یا تاخیر می‌توانند شکایت کنند اطلاعیه سازمان امور مالیاتی در خصوص الزام اتصال به سامانه مودیان سهام عدالت میلیونی در انتظار این افراد فارس من| برای لغو مصوبه شورای عالی کار به دیوان عدالت شکایت می کنیم/ سفره کارگر کوچک نشود جابه‌جایی 40 میلیون وسیله نقلیه در تعطیلات نوروز امسال نرخ بیکاری در 1402 به کدام سمت می‌رود؟ سخنگوی سازمان هواپیمایی: احتمال تاخیر در برخی از پروازها وجود دارد ترافیک در محورهای شمالی همچنان سنگین است شرایط دریافت وام فرزند دوم اعلام شد دولت به وعده مهار تورم عمل کند/ چرا نمایندگان کارگری مصوبه حداقل مزد را امضا کردند جزيیات جدید از خودروهای وارداتی شاهکار جدید رنو را ببینید + تصاویر شرایط دریافت وام فرزندآوری در 1402 + جزيیات سیاست‌های کلی اصل 44 تجلی نگاه رهبر انقلاب به نقش دولت در اقتصاد شرایط دریافت وام فرزند دوم در سال 1402 آخرین خبرها از انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث سه میلیون خانه در کشور نیازمند نوسازی است جزيیات جدید از خودروهای وارداتی / متقاضیان بخوانند مصرف بنزین از 110 میلیون لیتر عبور کرد نرخ بیکاری در 1402 کمتر می‌شود یا بیشتر؟ | مهمترین دلیل کاهش نرخ بیکاری در سال‌های اخیر سرمایه گذاری 8 میلیارد دلاری در چابهار سالانه 500 میلیون بشکه نفت خام در کشور هدر می رود!/ 50 درصد از اتلاف انرژی در کشور قابل بهینه‌سازی ا... ابرتورم در راه است؟ نرخ بیکاری در 1402 به کدام سمت می‌رود؟ مصرف بنزین از 110 میلیون لیتر عبور کرد مسافران هوایی می‌توانند شکایت کنند 3 ریشه‌ تورم مزمن در اقتصاد ایران بازگشت بیت کوین به کانال 29000 دلار پس از یک سال تردد از محور چالوس و آزاد راه تهران- شمال ممنوع است قیمت دلار کولاک کرد | پیش بینی وحشتناک از قیمت دلار در روزهای آینده تفویض اختیار بخشودگی جرايم مالیاتی تا پایان اردیبهشت 1402 تمدید شد کاهش 25 درصدی بدهی خارجی کشور در دی ماه 1401 وزیر کار و تعاون: ادعای ایجاد 1 میلیون شغل درست است مصرف آب و برق مشترکان با حذف یارانه پرمصرف‌ها کاهش یافت چند توصیه به کشاورزان و باغداران برای مقابله با سرمازدگی وزیر کار: ادعای ایجاد 1 میلیون شغل درست است کاهش ناگهانی قیمت مرغ در بازار امروز | قیمت مرغ کیلویی چند؟