تبلیغات

قیمت جهانی نفت امروز 1404/7/2 |برنت 67 دلار و 78 سنت شد

قیمت جهانی نفت امروز 1404/7/2 |برنت 67 دلار و 78 سنت شد

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با 15 سنت معادل 0.22 درصد افزایش به 67 دلار و 78 سنت رسید.

 به نقل از رویترز، قیمت نفت برای دومین روز پیاپی در روز چهارشنبه افزایش یافته است. گزارش‌های صنعتی نشان می‌دهد ذخایر نفت خام آمریکا طی هفته گذشته کاهش یافته و بدین ترتیب نگرانی درمورد کاهش عرضه تشدید شده‌است.
قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با 15 سنت معادل 0.22 درصد افزایش به 67 دلار و 78 سنت رسید. نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا هم با 18 سنت معادل 0.28 درصد افزایش 63 دلار و 59 سنت معامله می‌شود.
هر دوی این شاخص‌های نفتی بیش‌از 1 دلار در هر بشکه در روز سه‌شنبه به‌دنبال توقف اجرای قرارداد ازسرگیری صادرات نفت کردستان عراق افزایش قیمت داشتند. این امید وجود داشت که این قرارداد جریان نفت این منطقه به ترکیه را برقرار کند.

صادرات نفت ایران بدون وقفه ادامه دارد
عراق صادرات نفت را افزایش می‌دهد

به‌علاوه موسسه نفت آمریکا اعلام کرد ذخایر نفت خام و بنزین این کشور در هفته گذشته کاهش یافته و ذخایر میعانات گازی افزایش داشته است.
 اطلاعات این موسسه نشان می‌دهد ذخایر نفت خام آمریکا 3.82 میلیون بشکه در هفته منتهی به 19 سپتامبر کاهش یافته و ذخایر بنزین 1.05 میلیون بشکه پایین آمده‌است.
از طرف دیگر، شرکت نفت شورون آمریکا تنها می‌تواند نیمی از 240 هزار بشکه در روز تولید نفت خود با شرکایش در ونزويلا را صادر کند، که نشانه‌ای دیگر از کاهش عرضه است.
این شرکت در ماه ژويیه مجوز جدیدی برای فعالیت در کشور تحریم شده ونزويلا دریافت کرد، اما قوانین جدید بدین معناست که نفت خام سنگین سولفور بالای کمتری از ونزويلا به آمریکا می‌رسد.
31

local_offerبرچسب‌ها:

اخبار مرتبط

آخرین اخبار بورس و اقتصاد

Rejoining the server...

Rejoin failed... trying again in seconds.

Failed to rejoin.
Please retry or reload the page.

The session has been paused by the server.

Failed to resume the session.
Please retry or reload the page.