مهم‌ترین برنامه‌های سازمان بورس در 1402 | عشقی: سرمایه‌گذاران سود بیشتری از این بازار کسب می کنند

مهم‌ترین برنامه‌های سازمان بورس در 1402 | عشقی: سرمایه‌گذاران سود بیشتری از این بازار کسب می کنند

رییس سازمان بورس و اوراق بهادار از آغاز به کار سامانه بومی معاملات بازار سهام در سال آینده خبر داد و گفت: قرار است تامین مالی شرکت‌ها از طریق ابزارها و موضوع پذیرش شرکت‌های بزرگ در بورس در دستور کار باشد و اقداماتی را در این زمینه انجام دهیم.

به گزارش همشهری آنلاین، مجید عشقی به برنامه‌های سازمان بورس در سال 1402 برای بهبود روند معاملات بورس و کسب بازدهی مناسب سرمایه‌گذاران از این بازار اشاره کرد و افزود: طی یک سال گذشته برنامه‌ای مدنظر قرار گرفت و نتایج آن در شورای عالی بورس ارايه شد. در نهایت مقرر شد تا برنامه استراتژیک سازمان بورس برای یک دوره سه یا پنج ساله نهایی شود که اکنون در حال برنامه‌ریزی برای این برنامه هستیم.

وی به مهم‌ترین برنامه‌های این سازمان برای سال آینده تاکید کرد و گفت: موضوع تامین مالی شرکت‌ها مهم‌ترین برنامه سازمان بورس برای سال 1402 است؛ قرار است این اقدام از طریق ابزار بدهی و ابزارهای سرمایه‌گذاری انجام شود که در این راستا بحث پذیرش شرکت‌های بزرگ در بازار را در دستور کار داریم.

پذیرش شرکت‌های دانش ‌بنیان در بورس

عشقی به برنامه‌های سازمان بورس برای تسهیل ورود شرکت‌های دانش بنیان در بورس و نیز تامین مالی آنها از طریق این بازار اشاره کرد و گفت: در این میان قرار است موضوع مربوط به پذیرش شرکت‌های دانش ‌بنیان در بورس در دستور کار باشد و اقداماتی را در این زمینه انجام دهیم.

رییس سازمان بورس ادامه داد: این اقدام در هر چهار حوزه شرکت‌های دانش بنیان مانند شرکت‌های دانش بنیان مبتنی بر اقتصاد دیجیتال، خلاق و نوآوری اجرایی خواهد شد که بر این اساس مشارکت این شرکت‌ها در بازار سرمایه را با توجه به تفاهم‌نامه‌ مدنظر با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری خواهیم داشت.

آغاز به کار سامانه بومی معاملات بورس در سال 1402

وی با تاکید بر دیگر برنامه سازمان بورس برای بهبود روند معاملات بازار سهام، اظهار کرد: قرار بر این است تا مقدمات بحث زیرساخت‌های معاملاتی را فراهم کنیم که سال آینده عملیاتی خواهند شد تا از این طریق شاهد آغاز به کار سامانه بومی در بازار باشیم.

عشقی گفت: توسعه صندوق‌های سرمایه‌گذاری اقدام دیگری است که جزو برنامه‌های سال آینده است و به منظور سرمایه‌گذاری غیرمستقیم در این بازار و کاهش ضرر و زیان سهامداران مدنظر قرار گرفت.

افتتاح فاز دو پالایشگاه آبادان با حضور رییس جمهوری زمان پرداخت حقوق فرهنگیان مشخص شد تشریح دلیل تاخیر در واریز حقوق فرهنگیان از زبان مدیر سازمان برنامه/ منتظر واریز حقوق تا ساعت 14 امرو... جرقه‌ «افول سرمایه اجتماعی» با مرگ مهسا امینی اوجی: فرآوری هر بشکه نفت در پالایشگاه آبادان 12 دلار سود دارد فرزین: بزودی شاهد بهبود عملکرد بازار ارز نیمایی و مبادله‌ای خواهیم بود/ با توافقات اخیر وضعیت ارزی ب... عرضه 257 میلیون دلار به صورت حواله زمان شارژ سهمیه بنزین فروردین عبور ارزش معاملات از هزار هزار میلیارد تومان و مبادله بیش از 117 میلیون تن کالا در بستر بورس کالا فاز 2 پالایشگاه آبادان؛ پروژه‌ای با رکوردهای بی‌نظیر/ سرمایه گذاری 1.2 میلیارد دلاری برای یکی از بزر... نماینده کارگران: از مصوبه مزدی راضی نیستیم! سرمایه گذاری کلان مرسدس بنز در صنعت خودرو های الکترونیک رشد 8.3 درصدی اشتغال بخش معدن تاملی بر یک آرزوی دیرینه؛ پنجره‌ای که منجر به هوشمندی دولت شد اقامت در مشهد فقط با 35 هزار تومان! افزایش 16 درصدی اعزام و پذیرش مسافر در پروازهای داخلی اجزيیات کامل افزایش حداقل حقوق کارگران در سال 1402مطلع شوید ؛ پایه سنوات چقدر شد؟ آیفون به این 9 دلیل از جذابیت افتاد 60 لیتر سهمیه بنزین فروردین‌ماه امشب شارژ می‌شود لغو 4 پرواز شرکت ماهان در مسیر تهران - دمشق و بالعکس جهش قیمت خودرو در بازار/ آخرین قیمت پژو، تیبا، ساینا... ريیس‌جمهوری وارد آبادان شد مقایسه حقوق 1401 و 1402 در یک نگاه + جدول 60 لیتر سهمیه بنزین فروردین‌ماه امشب شارژ می‌شود 29 اسفند روز ملی شدن نفت ایران برای ملت ایران/ تشریح اجزای فراموش شده ملی شدن صنعت نفت سهمیه بنزین فروردین بدون تغییر واریز می شود جزییات افزایش حداقل دستمزد کارگران از زبان وزیر کار جزيیات دستمزد سال 1402 کارگران/ مزد خود را چگونه محاسبه کنیم؟ ترافیک رایگان 4 پیام رسان داخلی و دو نرم افزار تصویری در ایام نوروز ظرفیت نیروگاهی کشور به 91 هزار مگاوات رسید/ ورود هفت هزار مگاوات نیروگاه جدید به مدار تولید سامانه 131 آماده دریافت گزارش‌های مردمی برای حفاظت اراضی کشاورزی قیمت این هفت سین 50 میلیون آب می خورد! + عکس ترافیک رایگان 4 پیام‌رسان‌ داخلی و 2 نرم‌افزار ارتباط تصویری در ایام نوروز سخنان نماینده کارگران پس از تعیین حداقل دستمزد در سال 1402 + فیلم حداقل حقوق دریافتی کارگران تعیین شد کاهش پروازهای نوروزی در مسیرهای خارجی/ زلزله ترکیه و نرخ دلار باعث کاهش شدند نحوه عرضه کالا و خدمات زیر ذره بین/ تلفن 1517 پاسخگوی شکایات است افزایش 16 درصدی اعزام و پذیرش مسافر در پروازهای داخلی ماراتن تهران-آنکارا برای تسخیر جایگاه هاب انرژی منطقه/گاز ایران به اروپا می‌رود؟ بالاخره میزان افزایش دستمزد کارگران اعلام شد/ 27 درصد مصوب شد! حادثه تلخ برای مردم ایران بعد از 1402 اتفاق افتاد عراق به توافق عرضه نفت اوپک‌پلاس متعهد است اشتغال 130 هزار نفر در معادن/ تعداد شاغلان 8.3 درصد افزایش یافت قیمت انواع کوییک در بازار/ کوییک R پلاس اتوماتیک چند؟ سهمیه بنزین فروردین‌‌ چه زمانی شارژ می‌شود کدام بانک بیشترین وام فرزندآوری را داده است؟ سخنان عجیب نماینده کارگران درباره دستمزدها جزيیات دریافتی کارگران در سال 1402 جادوی ایرانی مرسدس‌بنز را به این شکل درآورد/ عکس با ماشین شخصی سفر کنیم یا تور؟