به گزارش ایسنا، سخنگوی شرکت میتسویی گفت: ما همواره گفتهایم که سرمایهگذاری در هر گونه پروژه الانجی ارزشمند را بررسی خواهیم کرد و پروژه «نورت فیلد» یکی از این پروژهها است.
ژاپن پس از بحران انرژی که سال گذشته در پی جنگ اوکراین به وجود آمد، به دنبال متنوع کردن منابع انرژی و امضای قراردادهای بلندمدت بیشتر برای گاز طبیعی مایع است تا نسبت به امنیت تامین انرژی، اطمینان حاصل کند.
نشریه اقتصادی نیککی اوایل اکتبر گزارش کرده بود میتسویی سرگرم بررسی خرید سهمی در «نورت فیلد» در راستای یک کنسرسیوم ژاپنی است و شرکت JERA هم ممکن است مشارکت کند.
شرکت JERA که بزرگترین تولیدکننده برق و بزرگترین خریدار الانجی در ژاپن است، سرگرم مذاکرات مختلف با قطر به عنوان یک تامین کننده مهم الانجی است. سخنگوی این شرکت گفت: در خصوص توافق خرید بلندمدت برای خرید الانجی، شرکت JERA با تامین کنندگان مختلف از جمله قطر مذاکره کرده است اما توضیح بیشتری نداد.
ژاپن بزرگترین واردکننده الانجی جهان در سال 2022 بود. این کشور بخش عمده انرژی خود را از خاورمیانه وارد میکند. فومیو کیشیدا، نخست وزیر ژاپن در سفری که در ژويیه به قطر داشت، با تحکیم روابط انرژی و همکاری اقتصادی با قطر، موافقت کرد.
شرکت «قطر انرژی» اعلام کرده که انتظار دارد قراردادهای خرید برای همه ظرفیت تولید پروژه «نورت فیلد» در سال 2023 امضا شود.
بر اساس گزارش رویترز، واحد بازرگانی JERA و ادنوک ژاز اعلام کرده اند که توافق الانجی به ارزش 500 تا 700 میلیون دلار امضا کرده اند.