استفاده از ارز‌های محلی برای توسعه روابط تجاری و بانکی دو کشور

استفاده از ارز‌های محلی برای توسعه روابط تجاری و بانکی دو کشور

ريیس کل بانک مرکزی گفت: برای توسعه روابط اقتصادی دو کشور در کنار نقشه راه تجاری نیازمند نقشه راه پولی و بانکی هستیم تا به نتایج مطلوب توسعه روابط اقتصادی دست یابیم.

به گزارش خبرگزاری برنا، محمدرضا فرزین در دیدار قايم مقام بانک مرکزی بلاروس با تاکید بر استفاده از ارز‌های محلی در تبادلات تجاری گفت: تقویت روابط از طریق پیمان‌های پولی دو جانبه و چندجانبه مدلی است که می‌تواند در توسعه روابط تجاری دو کشور نقش مهمی ایفا کند.

فرزین گفت: اتحادیه پایاپای آسیایی می‌تواند نهادی تاثیرگذار در حذف ارز‌های پرقدرت و تقویت ارز‌های محلی باشد. با استفاده از سازوکار‌های اتحادیه پایاپای آسیایی دو کشور می‌توانند از طریق ارز‌های محلی تجارت کنند و شاهد گسترش مبادلات تجاری دو کشور باشیم.

ريیس کل بانک مرکزی با اشاره به آمادگی بلاروس برای پیوستن به اتحادیه پایاپای آسیایی (ACU) گفت: عضویت بلاروس با ظرفیت‌های خوبی که در اقتصاد خود دارد می‌تواند به توسعه فعالیت‌های این اتحادیه منجر شود.

ريیس کل بانک مرکزی تاکید کرد: تقویت روابط از طریق پیمان‌های پولی دو جانبه و چندجانبه مدلی است که می‌تواند در توسعه روابط تجاری دو کشور نقش مهمی ایفا کند.

­قايم مقام بانک مرکزی بلاروس نیز درخواست پیوستن این کشور به اتحادیه پایاپای آسیایی را به ريیس کل بانک مرکزی ایران به عنوان ريیس دوره‌ای این اتحادیه تحویل داد.

قايم مقام بانک مرکزی بلاروس در این دیدار تاکید کرد: ما علاقه‌مند به گسترش روابط پولی و بانکی با ایران هستیم و آینده درخشانی برای این اتحادیه تصور می‌کنیم

سرگی کالیچیتس افزود: با عضویت در این اتحادیه می‌توانیم از محدودیت‌های استفاده از ارز‌های خارجی در مبادلات تجاری پرهیز کنیم.

قايم مقام بانک مرکزی بلاروس همجنین تصریح کرد: در ماه‌های گذشته گام‌های مهمی در ایجاد روابط کارگزاری بانکی بین دو کشور برداشته شده است و مصمم هستیم که با گسترش روابط تجاری دو کشور این مناسبات را به سطح بالاتری برسانیم.

همچنین معاون بین الملل بانک مرکزی با بیان اینکه توسعه روابط بانکی و تجاری در دستور کار دو کشور قرار دارد و با اشاره به تفاهم نامه امضا شده بین ایران و بلاروس برای پیوستن این کشور به اتحادیه پایاپای آسیایی گفت: این موضوع در نشست این اتحادیه مطرح خواهد شد و امیدواریم با جلب موافقت اعضا در سه ماه آینده بلاروس به اتحادیه پایاپای آسیا بپیوندد.

محسن کریمی یادآور شد: پیوستن بلاروس به این اتحادیه پیام سیاسی اقتصادی مهمی برای تحریم کنندگان دارد که نمی‌توانند با ابزار تحریم کشور‌های مستقل را در اقتصاد جهان منزوی کنند.

کریمی با اشاره به تمایل دو طرف برای برقراری روابط کارگزاری بانکی افزود: در حال حاضر بانک Trade Capital Bank دارای روابط کارگزاری مناسبی در کشور بلاروس است و ایران از افزایش سطح روابط کارگزاری بانکی دو کشور در راستای تسهیل روابط تجاری استقبال می‌کند.

معاون بین الملل بانک مرکزی عنوان کرد: با توجه به تجربه موفق اتصال سیستم پیام رسانی بانکی ایران موسوم به سپام و روسیه، از اتصال شبکه پیام رسان دو کشور و هم چنین شبکه پرداخت ایران و بلاروس با هدف تسهیل روابط اقتصادی دو کشور استقبال می‌کنیم.

کریمی همچنین تصریح کرد: پایاپای سازی روابط تجاری از طریق پیوستن بلاروس به اتحادیه پایاپای آسیایی نیز ظرفیت روابط تجاری دو کشور را توسعه می‌دهد.

خودروی هاچ‌بک جان سخت به ایران می‌آید؟ خودروهای خارجی کی می رسند؟ تغییر عجیب در سبد غذای خانوارهای ایرانی پخش آنلاین مجامع عمومی شرکت‌های بورسی، الزامی شد یارانه چه کسانی 80هزار تومان افزایش می‌یابد؟ توافق ایران و غرب قیمت دلار را کاهشی کرد اطلاعیه درباره سلامت مرغ‌های موجود در بازار دلجویی گمرک از تاجران/ عوارض کدام کالاها حذف شد؟ سازمان دامپزشکی: تمامی مرغ‌های موجود در بازار سالم هستند پخش آنلاین مجامع عمومی شرکت‌های بورسی الزامی شد وزارت کار اطلاعیه داد: اجرای مرحله جدید طرح کالابرگ از 13 خرداد قیمت دلار در سامانه نیما و سنا ثابت ماند قیمت جدید پراید، کوییک و شاهین در بازار قیمت اجاره مسکن در کرج + جدول وزیر‌ اسبق خزانه‌داری آمریکا: برگزیت موجب تورم و آسیب به اقتصاد بریتانیا شد دیدار سرپرست وزارت صمت با نخست‌وزیر ازبکستان/ بررسی توسعه مناسبات تجاری طرفین کنفرانس تجاری چین و جهان عرب در ریاض برگزار می‌شود قیمت نفت افزایش یافت تصویب لایحه سقف‌بدهی ایالات‌متحده طلا را پایین کشید سرانه مصرف شیر در کشور حدود 70 کیلو است/ توجه ویژه به شیر مدارس خودروهای خارجی کی می رسند؟ / واردات خودروهای کارکرده روی دور تند خبر خوش برای معدنی‌ها رشد 80 درصدی صدور پروانه در بافت‌های فرسوده قیمت انواع ارز و طلا در مرکز مبادله کاهش یافت افشاگری ريیس کمیسیون صنایع مجلس از مخالفت های... عملکرد بیت کوین در ماه ژوين چگونه خواهد بود؟ ریزش دستوری بورس صحت دارد؟ ارزش دلاری بورس نصف سال 99؛ عقب ماندگی بورس از دلار چه زمانی جبران می شود؟ سالانه حدود 9 میلیون تن ظرفیت صادرات و واردات دار... کدام کشور منطقه برای سرمایه‌گذاران بیشترین جذابیت را دارد؟ پیش‌بینی باد شدید و گرد و خاک در شرق و غرب کشور سکه به 30 میلیون 496 هزار تومان رسید اسناد غیررسمی مسکن باید نامعتبر شود پیوستن 30 بانک روسیه به سیستم پرداخت بین بانکی فرامرزی چین آرامش در بازار مرغ/ به زودی از سامانه معاملاتی جوجه رونمایی می‌شود 5000 واحد مسکونی نوسازی شده در بافت‌های فرسوده 17 استان افتتاح شد تسهیلات‌دهی بانک‌ها تحت یک سیستم نظارتی قوی قرار دارد تجمع بازنشستگان صندوق مس؛ روی صندوق ما دست گذاشته‌اند و وعده توخالی می‌دهند افزایش 2 برابری تسهیلات ودیعه نوسازی بافت‌های فرسوده ماجرای آمیتیس؛ آیا بیمه مرکزی می‌خواهد استارتاپ‌های اینشورتک را نابود کند؟ برنامه‌ریزی ایران و ازبکستان برای ارتقای همکاری‌های اقتصادی و فناوری‌ 40 پروژه زیرساختی طی 2سال اجرایی شد / در حوزه... جزيیات رشد تجارت ایران و امارات در سال گذشته/ تاجران دو کشور چه کالاهایی خریدند؟ مسکو: بریکس می‌تواند مرکز ثقل در جهان چند قطبی باشد قیمت دلار در صورت احیای برجام چقدر می‌شود؟ تقاضای تسهیل در تخصیص ارز از سوی واردکنندگان موبایل کاهش قیمت خودرو در بازار آزاد همچنان ادامه دارد/ نبود مشتری برای خودروهای میلیاردی بغداد: پیگیر پرداخت بدهی گازی به ایران هستیم بلاتکلیفی کارگران برای خانه دار شدن آخرین ‌قیمت ارز و طلا در بازار تهران