‌مدیریت بازار گوشت‌ برای ایام عید و ماه مبارک رمضان/ گوشت وارداتی چقدر بازار را کنترل کرد

‌مدیریت بازار گوشت‌ برای ایام عید و ماه مبارک رمضان/ گوشت وارداتی چقدر بازار را کنترل کرد

در حال حاضر با واردات، قیمت گوشت قرمز کاهش یافته است، البته مردم می‌گویند قیمت گوشت هنوز هم گران است، اما دولت برنامه دارد با ادامه واردات گوشت تا اردیبهشت 1402، قیمت این قلم کالا را بیشتر کاهش داده و بازار آن را مدیریت کند.

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، پس از افزایش‌های اخیر قیمت گوشت در بازار، وزارت جهاد کشاورزی اقدام به واردات‌ کرد تا بازار را کنترل کند، اگرچه آمار دقیقی از واردات گوشت ارايه نشد اما گفته می‌شود در اغلب فروشگاه‌های زنجیره‌ای گوشت وارداتی عرضه می‌شود و البته مشاهدات خبرنگار فارس هم از تعدادی فروشگاه‌های زنجیره‌ای این فروش را تایید می‌کند.

اکنون حساسیت نسبت به بازار گوشت بیشتر شده که آیا این واردات قیمت را پایین آورده است؟ و دیگر اینکه در آستانه عید و ماه مبارک رمضان، قیمت گوشت و چشم‌انداز آن چگونه خواهد شد؟

گزارش میدانی خبرنگار فارس حاکی است قیمت گوشت قرمز در قصابی‌های سطح شهر نسبت به هفته گذشته ثابت بوده، اما قیمت برخی قطعه‌ها و مشتقات گوشت افزایش و البته برخی هم کاهش داشته‌اند.

گزارش میدانی خبرنگار فارس از بازار فروش گوشت در یکی از مناطق تهران، ‌حاکی است قیمت گوشت ران گوساله که بدون استخوان و به اصطلاح خالص عرضه می‌شود کیلویی 360 هزار تومان است، همچنین گوشت ران گوسفندی که همراه با استخوان و به صورت ران کامل عرضه می‌شود، کیلویی 360 هزار تومان به فروش می‌رود.

‌ران گوسفندی خالص هم در بازار کیلویی 380 هزار تومان عرضه می‌شود، اما در این میان قیمت برخی از قطعه‌های لاشه‌ نسبت به هفته گذشته افزایش قیمت یافته است.

امروز در بازار گوشت منجمد با 10 هزار تومان افزایش قیمت نسبت به هفته گذشته کیلویی 230 هزار تومان فروخته می‌شود. قیمت هر کیلو گوشت چرخ کرده هم 10 هزار تومان افزایش یافته و کیلویی 230 هزار تومان است، اما جگر گوساله نسبت به هفته گذشته 100 هزار تومان کاهش قیمت دارد و کیلویی 300 هزار تومان عرضه می‌شود. این در حالی است که هفته گذشته قیمت به کیلویی 400 هزار تومان هم رسیده بود.

ران منجمد گوسفندی نسبت به هفته گذشته کیلویی 30 هزار تومان رشد کرده و به هر کیلو 310 هزار تومان رسیده است.

در این بازار، پاچه گوساله 68 هزار تومان، قلم گوساله 35 هزار تومان، سرسینه گوساله 75 هزار تومان و سرسینه گوسفندی 85 هزار تومان به فروش می‌رود، دنبه گوسفندی هم با 30 هزار تومان افزایش نسبت به هفته گذشته کیلویی 290 هزار تومان است.

در جدول زیر قیمت گوشت و مشتقات آن نشان داده می‌شود.

کالا (کیلوگرم)قیمت هفته جاری (تومان)قیمت هفته قبل (تومان)تغییرات (تومان)
گوشت ران گوساله خالص360،000360،000-
گوشت ران گوسفندی با استخوان360،000360،000-
گوشت چرخ‌کرده230،000220،00010،000+
گوشت منجمد230،000220،00010،000+
گوشت ران گوسفندی بدون استخوان380،000380،000-
قلوه‌گاه گوساله295،000295،000-
جگر گوساله300،000400،000100،000-
ران منجمد گوسفندی310،000280،00030،000+
پاچه گوساله68،00068،000-
قلم گوساله35،00035،000-
سرسینه گوساله75،00075،000-
سرسینه گوسفندی80،00080،000-
دنبه290،000260،00030،000+

* واردات گوشت تا پایان اردیبهشت 1402 ادامه دارد

در این زمینه، مدیرکل بازرسی و نظارت بر کالاهای اساسی وزارت جهادکشاورزی در گفت‌‌‌و‌گو با خبرنگار فارس از ادامه واردات و آرامش بازار گوشت خبر داد.

به گفته امرالهی‌، واردات گوشت تا پایان اردیبهشت سال آینده ادامه دارد تا در بازار ثبات ایجاد شود.

وی ادامه داد: در تلاش هستیم در روزهای آینده گوشت گوساله داخلی را در استان‌های دیگر نیز توزیع کنیم.

امرالهی همچنین به توزیع گوشت منجمد نیز اشاره کرد و گفت: توزیع گوشت منجمد 150 هزار تومانی همچنان ادامه دارد.

توزیع گوشت منجمد قطعه‌بندی شده نیز در فروشگاه‌های زنجیره‌ای انجام می‌شود که میانگین قیمت آن 165 تا 170 هزار تومان است، قرار است به زودی توزیع این گوشت در سایر استان‌ها نیز عملیاتی شوذ، البته پس از توزیع گوشت منجمد، مردم به کیفیت و توزیع محدود آن انتقاد داشتند برخی هم پس از اینکه اعلام شد، گوشت برزیل مبتلا به جنون گاوی است، از سلامت گوشت‌های وارداتی نگران بودند که البته‌ واردات گوشت از برزیل متوقف شد.

* ريیس کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون ایران: قیمت گوشت به زیر ‌200 هزار تومان می‌رود‌

ريیس کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون ایران در گفت‌وگو با خبرنگار فارس، در‌باره توزیع گوشت در کشور، گفت: با همکاری وزارت جهاد کشاورزی، تولید گوشت داخل را در 7 هزار فروشگاه تعاونی مصرف، بدون محدودیت بین مردم توزیع می‌کنیم و پیش‌بینی می‌شود قیمت بازار به زیر 200 هزار تومان در هر کیلو کاهش یابد.

به گفته ارسلان قاسمی این گوشت‌ها تولید داخل است و در داخل کشور کشتار شده و به صورت منجمد کیلویی 142 تا 155 هزار تومان در فروشگاه‌های تعاونی مصرف کشور عرضه می‌شود.

وی افزود: علاوه بر 7هزار فروشگاه تعاونی مصرف کشور، اتحادیه‌های فرهنگی، کارگری و ‌ اتحادیه‌های مختلف با معرفی اتاق تعاون ایران می‌توانند برای توزیع بین کارمندانشان گوشت دریافت کنند.

بنابراین گزارش در این میان وزارت جهاد کشاورزی چشم خود را به عرضه بیشتر دام‌ها در بهار دوخته است تا قیمت‌ها را بشکند، زمان زیادی تا بهار باقی نمانده است، البته با توجه به اینکه در آستانه عید نوروز و ماه رمضان هستیم، با افزایش تقاضا احتمال رشد قیمت وجود دارد که ضرورت دارد نظارت بر بازار در این ایام افزایش یابد.

پایان پیام/

نحوه عرضه اموال مازاد دولت در بازار سرمایه اعلام شد چطور برای معاملات مسکن کد رهگیری بگیریم؟ چالش‌های صنعت در سال 1402 ماهی قرمزها را در آب‌های آزاد رها نکنید بررسی حملات سایبری در ایران و سایر کشورها سیگنال نرخ دلار به بازار مسکن/ چگونه قیمت ملک 100 درصد... رشد اقتصادی کدام کشورها در سال 2023 شکوفا خواهد شد؟ مخالفت دولت با اختصاص سهام عدالت به جاماندگان تغییر چیدمان سفره ندارها در 1401 ادامه روند کاهش و توقف تولید نفت در اقلیم کردستان عراق خریداران سکه بخوانند / حباب سکه افزایشی شد! شرایط دریافت وام فرزند دوم در سال 1402 نیمه جنون دلار / پیش شرط نزولی شدن قیمت دلار در 1402 مسافران هوایی در صورت گرانفروشی یا تاخیر می‌توانند شکایت کنند اطلاعیه سازمان امور مالیاتی در خصوص الزام اتصال به سامانه مودیان سهام عدالت میلیونی در انتظار این افراد فارس من| برای لغو مصوبه شورای عالی کار به دیوان عدالت شکایت می کنیم/ سفره کارگر کوچک نشود جابه‌جایی 40 میلیون وسیله نقلیه در تعطیلات نوروز امسال نرخ بیکاری در 1402 به کدام سمت می‌رود؟ سخنگوی سازمان هواپیمایی: احتمال تاخیر در برخی از پروازها وجود دارد ترافیک در محورهای شمالی همچنان سنگین است شرایط دریافت وام فرزند دوم اعلام شد دولت به وعده مهار تورم عمل کند/ چرا نمایندگان کارگری مصوبه حداقل مزد را امضا کردند جزيیات جدید از خودروهای وارداتی شاهکار جدید رنو را ببینید + تصاویر شرایط دریافت وام فرزندآوری در 1402 + جزيیات سیاست‌های کلی اصل 44 تجلی نگاه رهبر انقلاب به نقش دولت در اقتصاد شرایط دریافت وام فرزند دوم در سال 1402 آخرین خبرها از انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث سه میلیون خانه در کشور نیازمند نوسازی است جزيیات جدید از خودروهای وارداتی / متقاضیان بخوانند مصرف بنزین از 110 میلیون لیتر عبور کرد نرخ بیکاری در 1402 کمتر می‌شود یا بیشتر؟ | مهمترین دلیل کاهش نرخ بیکاری در سال‌های اخیر سرمایه گذاری 8 میلیارد دلاری در چابهار سالانه 500 میلیون بشکه نفت خام در کشور هدر می رود!/ 50 درصد از اتلاف انرژی در کشور قابل بهینه‌سازی ا... ابرتورم در راه است؟ نرخ بیکاری در 1402 به کدام سمت می‌رود؟ مصرف بنزین از 110 میلیون لیتر عبور کرد مسافران هوایی می‌توانند شکایت کنند 3 ریشه‌ تورم مزمن در اقتصاد ایران بازگشت بیت کوین به کانال 29000 دلار پس از یک سال تردد از محور چالوس و آزاد راه تهران- شمال ممنوع است قیمت دلار کولاک کرد | پیش بینی وحشتناک از قیمت دلار در روزهای آینده تفویض اختیار بخشودگی جرايم مالیاتی تا پایان اردیبهشت 1402 تمدید شد کاهش 25 درصدی بدهی خارجی کشور در دی ماه 1401 وزیر کار و تعاون: ادعای ایجاد 1 میلیون شغل درست است مصرف آب و برق مشترکان با حذف یارانه پرمصرف‌ها کاهش یافت چند توصیه به کشاورزان و باغداران برای مقابله با سرمازدگی وزیر کار: ادعای ایجاد 1 میلیون شغل درست است کاهش ناگهانی قیمت مرغ در بازار امروز | قیمت مرغ کیلویی چند؟