تبلیغات

تولید بنزین در پالایشگاه‌ها بی‌حساب‌وکتاب نیست/سنجش کمی و کیفی خوراک و فرآورده هنگام تحویل

تولید بنزین در پالایشگاه‌ها بی‌حساب‌وکتاب نیست/سنجش کمی و کیفی خوراک و فرآورده هنگام تحویل

دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش نفت گفت: ادعای مطرح‌شده از سوی یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی درباره امکان تغییر دلخواه میزان تولید و خروج فرآورده...

به گزارش ایلنا، ناصر عاشوری، دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش نفت توضیح داد: اخیرا یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی که گویی اطلاع درستی از سازوکارهای تولید و تحویل فرآورده در پالایشگاه ندارد و صرفا متکی به برخی شنیده‌های سطحی در جامعه اظهارنظر کرده و در برخی رسانه‌ها نیز بازنشر شده است.

وی افزود: در این خصوص به اطلاع می‌رساند تحویل نفت خام و میعانات گازی به پالایشگاه‌ها، بر اساس اندازه‌گیری‌های دقیق کمی و کیفی اداره کل نظارت بر صادرات و مبادلات مواد نفتی که یک مرجع قانونی است و شیوه‌نامه قانونی خاص خود را هم دارد انجام می‌شود.

عاشوری در ادامه اظهار کرد: طبق سازوکارهای موجود و به طور کلی، هنگام تحویل خوراک به پالایشگاه برای تولید فرآورده‌های نفتی از جمله بنزین، میزان خوراک تحویلی توسط اداره کل نظارت بر صادرات و مبادلات مواد نفتی ثبت و مستندسازی شده و پالایشگاه نیز بابت دریافت خوراک، در برابر دولت بدهکار می‌شود.

دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش نفت ادامه داد: از سوی دیگر، تمامی فرآورده‌های تولیدی پالایشگاه، از جمله بنزین، هنگام تحویل به شبکه توزیع، مجدد توسط کارشناسان اداره کل یاد شده، اندازه‌گیری، ثبت و از نظر کمی و کیفی کنترل می‌شوند و ارزش فرآورده‌های تحویلی نیز در چارچوب سازوکارهای مالی مشخص محاسبه و تسویه می‌شود.

وی گفت: بنابراین، کاهش تحویل فرآورده اصلی یا تغییر خارج از چارچوب در میزان تولید، به‌معنای افزایش بدهی و تعهدات پالایشگاه خواهد بود و اساسا امکان تحقق سازوکاری که در این ویديو توصیف شده، در چرخه رسمی تامین خوراک، تولید و تحویل فرآورده وجود ندارد.

عاشوری در پایان خاطرنشان کرد: حسب اعلام ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، حدود 80 درصد قاچاق بنزین در بخش مصرف به خصوص حمل و نقل است که این موضوع قابل استعلام است بنابراین چنین اظهاراتی بیش از آنکه راهگشا باشد، موجب تشویش اذهان عمومی می‌شود.

local_offerبرچسب‌ها:

اخبار مرتبط

آخرین اخبار بورس و اقتصاد

Rejoining the server...

Rejoin failed... trying again in seconds.

Failed to rejoin.
Please retry or reload the page.

The session has been paused by the server.

Failed to resume the session.
Please retry or reload the page.