به گزارش خبرنگار اقتصادی ایلنا، مصطفی رجبی مشهدی در نشست خبری در جمع خبرنگاران با اشاره به افزایش مصرف برق نسبت به مدت مشابه سال قبل اظهار داشت: روز گذشته رقم مصرف برق به 60800 مگاوات رسید که 7300 مگاوات بیشتر از حداکثر اوج بار و معادل مصرف 5 استان خراسان شمالی، رضوی، جنوبی و مازندران و گلستان است.
وی با بیان اینکه ما امسال با افزایش زودهنگام دما و در نتیجه رشد مصرف مواجه شدهایم، گفت: تمام سعی ما این است که برق پایدار برای همه مشترکان تامین شود.
سخنگوی صنعت برق با بیان اینکه مدیریت مصرف از بخش ادارات دولتی آغاز شده، تصریح کرد: در این بخش پیشبینی شده که 1000 مگاوات کاهش مصرف اعمال شود و این برنامه از 16 خرداد آغاز خواهد شد، بر این اساس دمای تنظیمی وسایل سرمایشی باید روی 24 درجه و بالاتر تنظیم شود و 30 درصد نسبت به سال پایه 1400 کاهش یابد.
وی ادامه داد: ادارات در مناطق عادی باید یک ساعت قبل از خاتمه کار و مناطق گرمسیر همزمان با پایان ساعت اداری نسبت به خاموش کردن وسایل سرمایشی اقدام کنند که بنا بر این است با این رویه 60 درصد میزان مصرف کاهش یابد و در کل 40 درصد کاهش مصرف را شاهد خواهیم بود.
خبر در حال تکمیل می باشد...