تبلیغات

پتروشیمی اروند صدرنشین عرضه اعتباری تیرماه 1404 شد

پتروشیمی اروند صدرنشین عرضه اعتباری تیرماه 1404 شد

در تازه‌ترین گزارش شرکت ملی صنایع پتروشیمی از عرضه‌های اعتباری بورس کالا در تیرماه 1404، پتروشیمی اروند توانست با ثبت 52 درصد عرضه اعتباری از کل عرضه‌ها، جایگاه نخست را در میان شرکت‌های پتروشیمی کشور کسب کند.

به گزارش بورس نیوز، این موفقیت در شرایطی به دست آمد که میانگین عرضه اعتباری هلدینگ خلیج‌فارس در همین ماه 25 درصد ثبت شده است.

طبق داده‌های منتشرشده، پتروشیمی اروند طی تیرماه 1404 مجموعا 83 هزار و 354 تن محصول در بورس کالا عرضه کرده که از این میزان 43 هزار و 358 تن معادل 52 درصد به‌صورت اعتباری بود.

حجم معاملات اعتباری این شرکت در 8 محصول به 17 هزار و 823 تن رسیده و نسبت معامله به عرضه اعتباری نیز 41 درصد ثبت شده که با صدرنشینی و اختلاف قابل‌توجه با دیگر شرکت‌ها، اروند موفق شده امتیاز 63 و بالاترین امتیاز میان شرکت‌های بورسی را کسب کند.

اخبار مرتبط

آخرین اخبار بورس و اقتصاد

Rejoining the server...

Rejoin failed... trying again in seconds.

Failed to rejoin.
Please retry or reload the page.

The session has been paused by the server.

Failed to resume the session.
Please retry or reload the page.