تبلیغات

هزینه تراشی 103 هزارمیلیارد تومانی مجلس برای دولت

هزینه تراشی 103 هزارمیلیارد تومانی مجلس برای دولت

ريیس سازمان برنامه و بودجه گفت: ريیس جمهور در جلسه امروز دولت با یادآوری اصل 75 قانون اساسی همه نهادها و دستگاه‌ها را به پرهیز از ایجاد تعهدات مالی بدون پشتوانه توصیه کرد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس،‌داود منظور ريیس سازمان برنامه و بودجه کشور در صفحه مجازی خود نوشت: «آقای ريیس جمهور در جلسه امروز دولت با یادآوری اصل 75 قانون اساسی همه نهادها و دستگاه‌ها را به پرهیز از ایجاد تعهدات مالی بدون پشتوانه توصیه کردند و فرمودند ريیس سازمان برنامه و بودجه می بایست زمینه‌هرگونه ناترازی بودجه را شفاف سازی و اطلاع‌رسانی کند».

منظور همچنین امروز در جریان رسیدگی لایحه بودجه در مجلس نیز در مخالفت با هزینه‌تراشی بدون پشتوانه منابع درآمدی از سوی نمایندگان مجلس،‌ اعلام کرد: تصمیمات شما در مجموع 103 هزار میلیارد تومان هزینه ایجاد کرده است که باعث ناترازی هدفمندی یارانه‌ها می‌شود.

ريیس سازمان برنامه و بودجه همچنین گفت: هر ساله بخشی از کسانی که باید حق بیمه بپردازند،‌به عايله دولت اضافه می‌شوند، با این روندی که پیش می‌رویم، که قرار نیست، هیچ کس سهم بیمه خود و سهم کارفرمایی بیمه را بدهد و لذا به زودی همه جزء عايله دولت می‌شوند.

پایان پیام/

اخبار مرتبط

آخرین اخبار بورس و اقتصاد

Rejoining the server...

Rejoin failed... trying again in seconds.

Failed to rejoin.
Please retry or reload the page.

The session has been paused by the server.

Failed to resume the session.
Please retry or reload the page.