تبلیغات

10 میلیون برای یک ماهی آزاد که خیلی هم منطقی‌ست!

10 میلیون برای یک ماهی آزاد که خیلی هم منطقی‌ست!

چند روزی است که ویديویی از مزایده یا به اصطلاح چوب‌زنی یک عدد ماهی آزاد در شبکه‌های اجتماعی دست‌به‌دست می‌شود و قیمت...

هفت صبح: چند روزی است که ویديویی از مزایده یا به اصطلاح چوب‌زنی یک عدد ماهی آزاد در شبکه‌های اجتماعی دست‌به‌دست می‌شود و قیمت نهایی 10میلیون و 300هزار تومانی آن بسیاری را متعجب کرده.

* بعضی کاربران فضای مجازی نوشته‌اند با سفر به جنوب و خوردن یک ماهی، ارزان‌تر از این قیمت در می‌آید. برخی هم از این روش فروش و اینکه چرا یک نفر باید بخواهد برای ماهی تا این حد هزینه کند تعجب کرده‌اند.

* با این حال ماهی‌فروشان و صیادان رشت و انزلیمی‌گویند این قیمت برای یک ماهی آزاد بزرگ آنقدرها هم عجیب نیست. در سال‌های گذشته بارها ویديوهایی از چوب‌زنی ماهی آزاد در بازارهای فریدون کنار، رشت، شهسوار و دیگر شهرهای گیلان و مازندران منتشر شده که در آخر با قیمت‌های میلیونی، حتی تا 13میلیون تومان به فروش رفته‌اند.

* دلیل تقاضای بالا برای این ماهی چیست؟ چه چیزی ماهی آزاد را تا این حد خاص کرده که خریداران آن حاضر می‌شوند میلیون‌ها تومان برای آن خرج کنند؟

پ

اخبار مرتبط

آخرین اخبار بورس و اقتصاد

Rejoining the server...

Rejoin failed... trying again in seconds.

Failed to rejoin.
Please retry or reload the page.

The session has been paused by the server.

Failed to resume the session.
Please retry or reload the page.