تبلیغات

یک جریمه صدها میلیون دلاری دیگر برای سازنده آیفون

یک جریمه صدها میلیون دلاری دیگر برای سازنده آیفون

دادگاهی در منطقه کالیفرنیا اعلام کرد که شرکت اپل باید به خاطر نقض قوانین مالکیت معنوی به یک شرکت دیگر به نام ماسیمو 634 میلیون دلار بپردازد.

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از رویترز، دادگاهی در کالیفرنیا شب گذشته اعلام کرد که شرکت اپل باید به خاطر نقض قوانین مالکیت معنوی در فناوری تشخیص اکسیژن خون در ساعت‌های هوشمند اپل 634 میلیون دلار به شرکت فناوری‌های نظارت پزشکی ماسیمو بپردازد.

هیيت منصفه این دادگاه به این نتیجه رسیده است که در نرم افزارهای تشخیص ضربان قلب و اکسیژن خون ساعت‌های اپل از فناوری ماسیمو استفاده شده است.

سخنگوی اپل اما اعلام کرده که این شرکت با این حکم مخالف است و به آن اعتراض می‌کند.

شرکت ماسیمو اما طی بیانیه‌ای گفته که این حکم یک پیروزی بزرگ برای این شرکت در راستای حفاظت از نوآوری‌ها و مالکیت معنوی دستاوردهای آن به شمار می‌رود.

البته شرکت اپل و ماسیمو در چندین پرونده با هم دعوی قضايی دارند، و ماسیمو اعلام کرده که شرکت اپل با استخدام کارمندان این شرکت توانسته فناوری تشخیص ضربان قلب این ماسیمو را برای استفاده در ساعت‌های هوشمند خود، سرقت کند.

اخبار مرتبط

آخرین اخبار بورس و اقتصاد

Rejoining the server...

Rejoin failed... trying again in seconds.

Failed to rejoin.
Please retry or reload the page.

The session has been paused by the server.

Failed to resume the session.
Please retry or reload the page.