تبلیغات

تولید 7.3 میلیون تن فولاد در چهار ماه نخست سال جاری

تولید 7.3 میلیون تن فولاد در چهار ماه نخست سال جاری

در چهار ماهه اول سال 1404، هفت میلیون و 375 هزار تن محصولات فولادی تولید شده است.

به گزارش بورس‌نیوز، به نقل از مهر، بررسی آمار تولید زنجیره آهن و فولاد کشور در چهار ماهه اول سال 1404 نشان می‌دهد که در این مدت تثبیت نسبی حجم تولید فولاد ایران آغاز شده است.

در این مدت، 10 میلیون و 864 هزار تن فولاد میانی تولید شد که نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش 0٫7 درصدی را نشان می‌دهد. تولید تیرآهن در چهار ماه امسال به 311 هزار تن رسید که در مقایسه با سال گذشته با کاهش 39.5 درصدی مواجه شده است. از سوی دیگر، میلگرد با تولید سه میلیون و 516 هزار تن نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد 2.7 درصدی را تجربه کرده است.

کل تولید مقاطع طویل فولادی در این چهار ماه به چهار میلیون و 124 هزار تن رسید که نسبت به سال گذشته کاهش سه درصدی را به ثبت رسانده است. همچنین ورق گرم و سرد نیز هر کدام به تنهایی با کاهش 6 درصدی در تولید نسبت به چهار ماه اول سال گذشته مواجه شده‌اند.

با توجه به تشدید محدودیت‌های فولادسازان در دریافت برق از شبکه در سال جاری، این وضعیت ناشی از برنامه‌ریزی بهتر واحدهای فولادی برای تامین برق مورد نیاز خود در تیرماه از طریق خرید برق سبز و آزاد و نیروگاه‌های خود، ارزیابی می‌شود. هرچند که فولادسازان انتظار محدودیت‌های شدید برقی در تیرماه را داشتند اما محدودیت‌های 90 درصدی از اردیبهشت ماه آنان را غافلگیر کرد.

انتهای پیام/

این خبر توسط هوش مصنوعی بورس نیوز تهیه شده است.

اخبار مرتبط

آخرین اخبار بورس و اقتصاد

Rejoining the server...

Rejoin failed... trying again in seconds.

Failed to rejoin.
Please retry or reload the page.

The session has been paused by the server.

Failed to resume the session.
Please retry or reload the page.