تبلیغات

آغاز فروش عمده بلیت پروازهای اربعین 1404 از امروز

آغاز فروش عمده بلیت پروازهای اربعین 1404 از امروز

دبیر اجرایی ستاد اربعین وزارت راه از آغاز فروش عمده بلیت پروازهای اربعین 1404 از امروز خبر داد و گفت:حدود 300 هزار صندلی در مسیر ایران-عراق عرضه خواهد شد.

ناصر رضایی دبیر اجرایی ستاد اربعین وزارت راه و شهرسازی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم درباره آخرین وضعیت پروازهای اربعین اظهار کرد: طرف عراقی به‌صورت ضمنی موضوع پرواز هواپیماهای ام دی را تایید کرده‌اند. اگرچه پیش‌تر برخی از نیروهای فنی آن‌ها همکاری نمی‌کردند، اما حالا با دستور مقامات بالاتر، این هماهنگی از سوی فنی‌های عراق نیز تایید شده است.

وی ادامه داد: به دلیل تعطیلی‌های اداری در عراق، مقرر شده امروز شنبه یا یکشنبه نامه رسمی اعلام موافقت ارسال شود. بنابراین تا زمانی که اعلام رسمی نداشته باشیم، نمی‌توانیم موضوع را به‌صورت قطعی اعلام کنیم.

وی با اشاره به ظرفیت پروازی اربعین امسال افزود: علت اینکه هنوز بسیاری از بلیت‌ها روی سایت‌ها قرار نگرفته، به این برمی‌گردد که بخش عمده ظرفیت ما مربوط به هواپیماهای MD است.

دبیر اجرایی ستاد اربعین وزارت راه و شهرسازی یادآور شد: کارهای فنی این هواپیماها در ایران انجام شده و اکنون در عراق نیز در حال انجام است. به‌محض ابلاغ نهایی طرف عراقی، امکان بارگذاری بخش اعظم بلیت‌ها از شنبه فراهم خواهد شد.

رضایی افزود: در مجموع، امسال می‌توانیم حدود 300 هزار صندلی پروازی را در مسیر رفت‌وبرگشت اربعین پوشش دهیم.

افزایش 100هزار صندلی به پروازهای اربعین با صدور مجوز هواپیمای «ام.دی»
آغاز فروش بلیت پروازهای اربعین 1404 از امروز

اخبار مرتبط

آخرین اخبار بورس و اقتصاد

Rejoining the server...

Rejoin failed... trying again in seconds.

Failed to rejoin.
Please retry or reload the page.

The session has been paused by the server.

Failed to resume the session.
Please retry or reload the page.