فروش بلیت‌های اربعین امسال اینترنتی است/ پروازهای‌ فوق‌العاده هما برای روزهای آینده

فروش بلیت‌های اربعین امسال اینترنتی است/ پروازهای‌ فوق‌العاده هما برای روزهای آینده

اقتصاد کلانایسنا نوشت:سخنگوی ایران‌ایر با بیان اینکه بلیت پروازهای اربعین امسال تنها به‌صورت اینترنتی فروش می‌رود، از برقراری پروازهای فوق‌العاده برای روزهای آینده منتهی به تاسوعا و عاشورا خبر داد.

حسام قربانعلی با بیان اینکه در حال برنامه‌ریزی برای سفرهای اربعین هستیم، افزود: در حال حاضر مشغول انجام عملیات حج هستیم که دوم مرداد ماه به پایان می‌رسد و پس از آن به سمت برنامه‌ریزی‌ها برای سفرهای اربعین می‌رویم.

وی خاطرنشان کرد: فروش بلیت‌ها برای اربعین امسال از چهارم شهریورماه آغاز می‌شود و با هدف جلوگیری از نارضایتی و ازدحام، تنها به‌صورت اینترنتی خواهد بود، 30 درصد ظرفیت پروازهای ایران‌ایر هم برای هیات‌ها و موکب‌دارهاست.

سخنگوی ایران‌ایر همچنین در پاسخ به اینکه آیا در روزهای آینده پروازی برای شهرهای زیارتی مثل مشهد خواهیم داشت، گفت: تعدادی پرواز فوق‌العاده برای روزهای دهه اول محرم و عاشورا خواهیم داشت و با افزایش فرکانس پروازی به نجف به زايران امام حسین (ع) خدمت خواهیم کرد.

217

اخبار مرتبط

آخرین اخبار بورس و اقتصاد