تبلیغات

دستور ویژه ريیس‌جمهوری برای خارج شدن صنایع از اولویت قطع برق

دستور ویژه ريیس‌جمهوری برای خارج شدن صنایع از اولویت قطع برق

وزیر صنعت، معدن و تجارت در نشست با ريیس و اعضای کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی و فعالان اقتصادی با اشاره به دستور ویژه ريیس‌جمهوری مبنی بر خارج شدن صنایع از اولویت قطع برق، از تشکیل کمیته‌ای تخصصی میان وزارتخانه‌های صمت و نیرو برای بازنگری جدول خاموشی خبر داد و بر ضرورت عدالت در توزیع محدودیت‌های انرژی و کاهش فشار بر واحدهای تولیدی تاکید کرد.

به گزارش پایگاه خبری بازار سرمایه ایران(سنا)، سید محمد اتابک در این نشست بر ضرورت عدالت در توزیع محدودیت‌های انرژی و کاهش فشار بر واحدهای تولیدی تاکید کرد و گفت: «اولویت‌بندی‌های تامین برق بر اساس صنایع مختلف توسط وزارت صمت مشخص شده و ما در تلاشیم تا به زودی، صورت‌جلسه نهایی تصویب و اجرا شود تا جداول خاموشی اصلاح و قطعی برق در شهرک‌های صنعتی کاهش یابد.»

وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: «انتظار ما از وزارت نیرو این است که تمام محدودیت‌ها را تنها بر دوش بخش صنعت وضع نکند و بخش‌های تجاری و سایر بخش‌های غیرمولد نیز مشمول محدودیت‌های برق شوند تا فشار بر واحدهای تولیدی که سرمایه‌های اصلی و موتور محرک تولید ناخالص ملی هستند، کاهش یابد.»

اخبار مرتبط

آخرین اخبار بورس و اقتصاد

Rejoining the server...

Rejoin failed... trying again in seconds.

Failed to rejoin.
Please retry or reload the page.

The session has been paused by the server.

Failed to resume the session.
Please retry or reload the page.