کاهش 500 تومانی قیمت دلار/ دلار 48800 تومانی هم مشتری ندارد

کاهش 500 تومانی قیمت دلار/ دلار 48800 تومانی هم مشتری ندارد

قیمت دلار از عصر روز گذشته تا صبح امروز 500 تومان کاهش قیمت داشته و عملا دلار 48800 تومانی روی دست دلالان باد کرده است.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی خبرگزاری برنا، دلار امروز (28 شهریور) تا لحظه نگارش این خبر در بازار فردوسی و سبزه میدان با کاهش 500 تومانی مواجه شده و رو به کاهش است.

عصر روز گذشته دلار تا 49300 تومان کاهش یافت اما بازار ارز در امروز تا ظهر روند کاهشی خود را ادامه داده و تا 48800 هم نرخ خورد.

فعالان بازار ارز معتقدند که بازار ارز در روزهای آینده روند کاهشی خود را ادامه می دهد و احتمالا تا پایان هفته به کانال 47 هزار تومانی وارد می شود.

بعد از آزادسازی 5.5 میلیارد دلار بلوکه شده ایران در کره جنوبی و واریز آن به حساب های 6 بانک کشورمان در قطر روند قیمت ارز در بازارهای داخلی کاهشی شده است.

وضعیت بازار سکه هم از بازار ارز تبعیت کرده و قیمت سکه هم کاهشی شده و وارد کانال 27 میلیونی شده است. این روزها در معاملات پشت‌خطی هم کمتر کسی نسبت به خرید سکه اقدام می کند.

تحلیل‌گران بازار سکه معتقدند در حال حاضر محدوده 27 میلیون و 700 هزار تومان مرز حمایتی سکه است که در صورتی که از دست برود فشار فروش در بازار زیاد خواهد شد.

از طرف دیگر مرز مقاومتی 28 میلیون و 200 هزار تومان برای سکه بازان مهم است. به باور آنها اگر سکه بالای این محدوده تثبیت دهد، احتمال اینکه خریداران به بازار برگردند وجود دارد.

ارزش ذاتی سکه 22 میلیون و 472 هزار تومان است که با قیمت نقدی 5 میلیون و 600 هزار تومان فاصله دارد.

به گزارش برنا، با افزایش تحرکات دیپلماتیک کشور، معامله گران منتظر هستند تا اخبار مربوط به سفر ريیس جمهور را ارزیابی کنند.

مورد بعدی هم که باعث افت دلار در این روزها شده، افزایش قیمت جهانی نفت است. پیش‌بینی نفت صد دلاری بر سر زبان‌ها افتاده است. اتفاقی که در صورت تحقق چشم‌انداز درآمد‌های ارزی ایران را افزایش می‌دهد و باعث افزایش قدرت بازارساز برای کنترل دلار خواهد شد.

به همین دلیل، معامله‌گران از موقعیت خرید خود در شرایطی که ریسک‌های دیگری نیز برای خریداران وجود دارد، عقب‌نشینی کردند و قیمت دلار در آخرین هفته تابستان کاهش یافت.

انتهای پیام/

local_offerبرچسب‌ها:

اخبار مرتبط

آخرین اخبار بورس و اقتصاد