تبلیغات

300 دستگاه وانت کارا در بورس کالا معامله شد

300 دستگاه وانت کارا در بورس کالا معامله شد

بورس کالا امروز چهارشنبه (24 آبان) میزبان معامله 300 دستگاه خودرو وانت کارا تک‌کابین و دوکابین بود.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، پس از چندماه توقف عرضه خودرو در بورس کالا، امروز تالار خودرو بورس کالا میزبان 300 دستگاه خودروی کارا بود که با افزایش کمی در افزایش قیمت این خودروها معامله شد.

امروز هر دستگاه وانت کارا تک کابین با قیمت 438 میلیون و 400 هزار تومان در تالار خودرو فروخته شد؛ قیمت پایه این خودرو روی تابلو عرضه 433 میلیون و 200 هزار تومان بود.

در برابر 200 دستگاه عرضه شده وانت کارا تک کابین، 345 دستگاه تقاضا شکل گرفت.

تحویل خودرو وانت کارا تک کابین 23 دی 1402 خواهد بود.

قیمت نهایی وانت کارا تک کابین به رنگ سفید (متعلق به بهمن موتور)، قیمت کشف شده روی تابلوی بورس کالا به اضافه 9 درصد مالیات بر ارزش افزوده و 9.6 میلیون تومان سایر هزینه‌های مربوط به پلاک، بیمه و شماره‌گذاری است.

* جزییات معامله وانت کارا دو کابین

امروز هر دستگاه وانت کارا دو کابین با قیمت پایه 465 میلیون و 285 هزار تومان در تالار خودرو فروخته شد؛ قیمت پایه این خودرو روی تابلو 460 میلیون و 900 هزار تومان بود.

در برابر 100 دستگاه عرضه شده وانت کارا دو کابین، 178 دستگاه تقاضا شکل گرفت.

تحویل خودرو وانت کارا دو کابین 23 دی 1402 خواهد بود.

قیمت نهایی وانت کارا دو کابین به رنگ سفید (متعلق به بهمن موتور)، قیمت کشف شده روی تابلوی بورس کالا به اضافه 9 درصد مالیات بر ارزش افزوده و 14.2میلیون تومان سایر هزینه‌های مربوط به پلاک، بیمه و شماره‌گذاری است.

پایان پیام/ ت 307

اخبار مرتبط

آخرین اخبار بورس و اقتصاد

Rejoining the server...

Rejoin failed... trying again in seconds.

Failed to rejoin.
Please retry or reload the page.

The session has been paused by the server.

Failed to resume the session.
Please retry or reload the page.