تبلیغات

بازار هند در تسخیر سیب ایران

بازار هند در تسخیر سیب ایران

نایب ريیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی ایران گفت: باتوجه به کیفیت سیب ایران و ‏‌‏‌‏‌استقبال بیشتر مردم هند، صادرات سیب به این کشور افزایش یافته است.

به گزارش تجارت‌نیوز، به نقل از صداوسیما صدرالدین نیاورانی گفت: سیب ایران با توجه به کرایه حمل که برای کشتی بین 2 تا 3 هزار و 500 دلار برای هر کارخانه دارد در هند حدودا 65 سنت تا 70 سنت به طور متوسط فروخته می‌شود با توجه به جمعیت هند که بیش از 1 میلیارد است، طی سال‌های گذشته افزایش تولید و صادرات سیب داشتیم.

او گفت: هندبه دو دلیل امکان نگهداری سیب را ندارد؛ علت اول تولید کم کشمیر است که کفاف کل کشورشان را نمی‌دهد و علت دوم هم نداشتن سردخانه‌های مجهز است که بتوانند این سیب را در مدت فصل زمستان نگهداری کنند. بازار قبلی شان از چین وارد می‌شده است که کیفیت سیب ایران را ندارد که همین امر موجب شده تا سیب ایران ه بازار را هند تسخیر کند.

نایب ريیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی ایران گفت: بیشترحجم صادرات سیب از استان‌های آذربایجان، زنجان و مناطق سمیرم اصفهان، دماونداست.

او با بیان اینکه وزارت جهاد کشاورزی باید به کرایه حمل بار صادراتی سیب توسط کشتی‌ها نظارت کند گفت: متاسفانه شرکت‌های فورواردری هستند که کرایه 1500 تا 2 هزار دلاری هر کانتیر را حتی به 5 تا 6 هزار دلار هم در فصل اوج صادرات می‌رسانند و با بالا رفتن قیمت‏ این محصول
نایب ريیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی ایران گفت: باتوجه به کیفیت سیب ایران و ‏‌‏‌‏‌استقبال بیشتر مردم هند، صادرات سیب به این کشور افزایش یافته است. ما را در مقابل رقبای مان ضعیف می‌کند

نیاورانی گفت: متاسفانه بعضی از هندی‌ها خودشان زرنگ و فعال هستند و داخل بازار‌های ما خرید می‌کنند و این بار را از مرز‌های ما می‌فرستند. بار را با کیفیت پایین می‌خرند و با قیمت ارزانتر و متاسفانه آن بازار ما و آن سکه کار را از بین می‌برند این هست که دولت باید نظارتی کند که این صادرات توسط افراد متخصص، شرکت‌های صادراتی داخلی انجام بشود.

local_offerبرچسب‌ها:

اخبار مرتبط

آخرین اخبار بورس و اقتصاد

Rejoining the server...

Rejoin failed... trying again in seconds.

Failed to rejoin.
Please retry or reload the page.

The session has been paused by the server.

Failed to resume the session.
Please retry or reload the page.