بورس ریزشی تمام شد + نقشه بازار

بورس ریزشی تمام شد + نقشه بازار

بورس در معاملات 27 شهریور ماه 1402 با ریزش 2301 واحدی به کار خود خاتمه داد. شاخص کل در پایان معاملات امروز روی کانال...

معاملات بورس با رشد بسیار محدودی در ابتدای روز آغاز شد اما در ادامه شاخص کل با ریزش به کار خود پایان داد و درصد بالایی از نمادهای بورسی به رنگ قرمز درآمدند.

بورس معاملات روز دوشنبه را در وضعیت صعودی آغاز کرد در ادامه این حجم از رشد کاهشی شد، طوریکه در میانه بازار به رشد نزدیک به 1 هزار واحدی رسید. نمادهای بورسی پارسان، وبملت، شتران، پارس، شپنا، جم و شستا تاثیرات مثبت و منفی موجب ریزش نسبی شاخص کل شدند. براساس نظر کارشناسان روند بازار پتانسیل رشد را دارد و تک سهم‌هایی از هر گروه قابلیت صعود بیشتر را دارند.

نمای پایانی نقشه بازار بورس 27 شهریور 1402

شاخص هم وزن بورس امروز در نخستین ساعت معاملات با رشد نسبی روبه‌رو شد در ادامه نیز  روند  رشد کاهش یافت تا با رشد 804 واحدی به 723 هزار و 983 واحدی رضایت دهد.

 

در پایان معاملات بازار امروز شاخص کل در نهایت با ریزش بالای 2 هزار واحد به کار خود پایان داد. ارزش بازار در پایان معاملات امروز 74,921,276.032 میلیارد ریال، ارزش معاملات 62,675.893 میلیارد ریال و حجم معاملات 10.143 میلیارد سهم است.

نمادهای تاثیرگذار بر شاخص کل فرابورس در معاملات امروز صبا، آریا، وسپهر، فرابورس، سرچشمه، شگویا و خاور هستند.

خبرهای مهم بورسی در 27 شهریور 1402

امروز مورخ 27 شهریور، آیین اختتامیه پنجمین جشنواره ملی بورس و رسانه برگزار خواهد شد.

شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه، مجمع 11 شرکت را به صورت الکترونیک با استفاده از سامانه (دیما) برای سهامداران در مرداد برگزار کرد.

وزیر نفت: تا پایان امسال 5 مجتمع پتروشیمی به بهره برداری می‌رسد.

در پی رشد 3 دلاری میانگین قیمت هر بشکه نفت کرک اسپرد گازويیل 3.8 و نفت سفید 2.2 دلار رشد کرد.

تابلوی بورس مهم‌ترین دماسنج صنعت فولاد

بهرام سبحانی ريیس انجمن فولاد در نخستین همایش تخصصی تاب‌آوری در صنعت فولاد بیان کرد: در انجمن تولیدکنندگان فولاد حس کردیم که برخی اتفاقات در طول یکسال گذشته در حال رخ دادن است. به همین خاطر تصمیم گرفتیم که همایشی برگزار کنیم تا از هم نظری مسيولان مربوطه در این حوزه کمک بگیریم .

او افزود: به رغم آنکه صنعت فولاد با تولید حدود 32 میلیون تن فولاد توانسته در بین 10 کشور برتر جهان قرار گیرد، اما همچنان با چالش هایی مواجه است.

ريیس انجن فولاد بیان کرد: سال 1385 تولید فولاد 9 میلیون و مصرف 25 میلیون تن بود و عملا واردکننده فولاد بودیم؛ اما پس از اصلاح قوانین در طول همین سال، نقطه عطفی در صنعت فولاد ایجاد شد و با ورود بخش خصوصی به تولید فولاد، اکنون به یکی از بزرگ ترین کشورهای تولیدکننده تبدیل شده‌ایم.

سبحانی گفت: دولت باید حامی صنعت باشد، متاسفانه در دوسال اخیر با تصمیمات خلق الساعه و قیمت‌گذاری دستوری مواجه بوده‌ایم.

او افزود: در حال حاضر بورس کالا محلی است که می‌بایست قیمت محصولات بر اساس عرضه و تقاضا در آن مشخص شود، اما متاسفانه با تصمیماتی که گاها اتخاذ می‌شود ، این صنعت آسیب دیده و حاشیه سود کاهش می‌یابد.

ريیس انجمن فولاد تصریح کرد: دماسنج صنعت فولاد، تابلو بورس است؛ زیرا با یک تصمیم اشتباه ناگهانی، تابلو بورس قرمز می‌شود .

local_offerبرچسب‌ها:

اخبار مرتبط

آخرین اخبار بورس و اقتصاد