تبلیغات

نشست ريیس سازمان بورس با شرکت‌های بورسی گروه توسعه ملی برگزار شد

نشست ريیس سازمان بورس با شرکت‌های بورسی گروه توسعه ملی برگزار شد

نشست مشترک ريیس و اعضای هیات مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار با شرکت‌های بورسی گروه توسعه ملی برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری بازار سرمایه ایران(سنا) به نقل از روابط عمومی «وبانک»، حجت‌اله صیدی ريیس سازمان بورس و اوراق بهادار با حضور در شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی ضمن دیدار و گفت‌وگو با مدیرعامل گروه، در نشست مدیران عامل شرکت‌های بورسی این گروه حضور یافت.

در این نشست تعدادی از مدیران عامل شرکت‌های بورسی گروه توسعه ملی به نمایندگی، به طرح مسايل، چالش‌ها و دغدغه‌های پیش‌روی خود در بازار سرمایه پرداختند.

حجت‌اله صیدی ريیس سازمان بورس با بیان‌ این‌که «وبانک» یکی از خوش‌نام‌های بازار سرمایه به شمار می‌رود، گفت: «وبانک» همیشه برای بورس و بازار سرمایه مهم بوده و امیدواریم درخشان تر از گذشته در بازار سرمایه بدرخشد.

او در ادامه در پاسخ به پرسش‌ها و ابهام‌های مطرح شده بر آمادگی سازمان بورس برای بررسی چالش‌ها و مشکلات پیش‌روی شرکت‌های تولیدی تابعه «وبانک» تاکید کرد.

اخبار مرتبط

آخرین اخبار بورس و اقتصاد

Rejoining the server...

Rejoin failed... trying again in seconds.

Failed to rejoin.
Please retry or reload the page.

The session has been paused by the server.

Failed to resume the session.
Please retry or reload the page.