تبلیغات

زمان افزایش رقم کالابرگ مشخص شد

زمان افزایش رقم کالابرگ مشخص شد

سخنگوی دولت، از برنامه دولت برای افزایش کالابرگ از نیمه مهرماه خبر داد.

دانشجو: سخنگوی دولت، از برنامه دولت برای افزایش کالابرگ از نیمه مهرماه خبر داد.

فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت در نشست خبری گفت: یک بار دیگر تاکید می‌کنم دولت از گرانی‌ها آگاه است و می‌داند که گرانی وجود دارد و به همین خاطر حتما با گران‌فروشی و احتکار، برخورد‌های لازم توسط نهاد‌های مربوطه انجام خواهد شد.

وی افزود: آقای ريیس‌جمهور بار‌ها هم این موضوع را مورد تاکید قرار دادند، نکته‌ای که در حتمی بودنش تردید نداریم، حتما این کار اتفاق می‌افتد و امیدوار هستیم از نیمه مهرماه بتوانیم این کار را، لااقل برای گروه‌های آسیب‌پذیرمان، حتما انجام دهیم.

مهاجرانی در ادامه بیان داشت: خیلی شفاف با مردم صحبت می‌کنیم. در شرایط دشواری قرار داریم، در شرایطی که به هر حال دشمن جنگ وجودی را علیه ما آغاز کرده و بدیهی است که در این شرایط باید در کنار هم قرار بگیریم و بدانیم که باید به عده‌ای که معیشت‌شان واقعا در خطر است، توجه ویژه‌تری داشته باشیم.

local_offerبرچسب‌ها:

اخبار مرتبط

آخرین اخبار بورس و اقتصاد

Rejoining the server...

Rejoin failed... trying again in seconds.

Failed to rejoin.
Please retry or reload the page.

The session has been paused by the server.

Failed to resume the session.
Please retry or reload the page.