تبلیغات

تامین اجتماعی به بازنشستگان: اعتراض بزنید!

تامین اجتماعی به بازنشستگان: اعتراض بزنید!

سازمان تامین اجتماعی نحوه اعتراض بازنشستگان به احکام و فیش‌های حقوقی صادره را اعلام کرد.

ایسنا نوشت: سازمان تامین اجتماعی نحوه اعتراض بازنشستگان به احکام و فیش‌های حقوقی صادره را اعلام کرد.

در این رابطه بخوانید: بازنشستگان تامین اجتماعی: افزایش حقوق ناقص اجرا شد

سازمان تامین اجتماعی اعلام کرد که بازنشستگان و مستمری‌بگیران در صورت هرگونه سوال، ابهام و اعتراض به احکام و فیش‌های حقوقی صادره، می‌توانند از طریق پورتال مرکز نظارت و ارتباطات مردمی سازمان درخواست و اعتراض خود را ثبت کنند.

سازمان تامین اجتماعی در اطلاعیه‌ای آورده است: در صورت هرگونه سوال، ابهام و اعتراض به احکام و فیش‌های صادره، بازنشستگان و مستمری‌بگیران می‌توانند از طریق پورتال مرکز نظارت و ارتباطات مردمی سازمان به نشانی https://1420.tamin.ir درخواست و اعتراض خود را ثبت و با دریافت کد پیگیری به صورت پیامکی، فرایند رسیدگی را بدون نیاز به مراجعه حضوری دنبال کنند.

همچنین این مرکز به صورت شبانه‌روزی حتی در روزهای تعطیل، با شماره تلفن 1420 بدون نیاز به پیش شماره از سراسر کشور از طریق تلفن ثابت یا تلفن همراه آماده ارايه راهنمایی است.

اخبار مرتبط

آخرین اخبار بورس و اقتصاد

Rejoining the server...

Rejoin failed... trying again in seconds.

Failed to rejoin.
Please retry or reload the page.

The session has been paused by the server.

Failed to resume the session.
Please retry or reload the page.