تبلیغات

گرانی وحشتناک دارو با حذف ارز ترجیحی کلید خورد

گرانی وحشتناک دارو با حذف ارز ترجیحی کلید خورد

یک شرکت تولید مواد اولیه دارو، با توجه به نامه سازمان غذا و دارو، از حذف ارز ترجیحی برای این گروه محصولات خبر داد.

همشهری آنلاین: یک شرکت تولید مواد اولیه دارو، با توجه به نامه سازمان غذا و دارو، از حذف ارز ترجیحی برای این گروه محصولات خبر داد.

شرکت تولید مواد اولیه داروپخش با نماد دتماد در بازار سهام، در کدال اعلام کرد: با توجه به نامه سازمان غذا و دارو مبنی بر تغییرات گروه کالایی کلیه محصولات شرکت‌های تولیدکننده مواد اولیه دارویی، از 25 مرداد 1405 از شمول دریافت ارز ترجیحی خارج شده و خرید مواد حد واسط با ارز توافقی صورت خواهد گرفت.

بنابراین، قیمت‌گذاری کلیه محصولات این شرکت مشمول قیمت‌گذاری سازمان غذا و دارو نمی‌گردد و قیمت‌گذاری با لحاظ بهای تمام‌شده جدید و با در نظر گرفتن شرایط رقابتی بازار صورت می‌گیرد.

local_offerبرچسب‌ها:

اخبار مرتبط

آخرین اخبار بورس و اقتصاد

Rejoining the server...

Rejoin failed... trying again in seconds.

Failed to rejoin.
Please retry or reload the page.

The session has been paused by the server.

Failed to resume the session.
Please retry or reload the page.