تبلیغات

راه ضربه فنی کردن ایران‌خودرو و سایپا فاش شد

راه ضربه فنی کردن ایران‌خودرو و سایپا فاش شد

روزنامه توسعه ایرانی متنی راجع به واردات خودروهای لوکس به مناطق آزاد کار کرده که به نوعی مصداق نواختن سرنا از سر گشاد...

روزنامه توسعه ایرانی متنی راجع به واردات خودروهای لوکس به مناطق آزاد کار کرده که به نوعی مصداق نواختن سرنا از سر گشاد آن است؛ وقتی می‌شود که تمام مردم ایران خودروهای باکیفیت سوار شوند چرا باید فقط محدود به مناطق آزاد باشد. آن وقت شاید انحصار آزاردهنده ایران‌خودرو و سایپا و ... از بین برود. در ادامه بخش‌هایی از متن توسعه ایرانی را می‌خوانیم.

با شروع سال 1405 و برقراری آتش‌بس، بازار خودرو به صورت ناگهان بحرانی و به یکی از ملتهب‌ترین بازارهای کشور تبدیل شد به صورتی که بازدهی پژو 207 حتی از دلار و طلا هم بیشتر بود! در این هنگام که بازار خودرو در التهاب و بحران کامل است، مردم شاهد تردد آزادانه خودروهای مناطق آزاد در کشور هستند که البته این موضوع توسط مسيولین مربوطه، مانند ريیس پلیس راهور فراجا، نیز تایید شده است.

تردد آزادانه خودروهای منطقه آزاد بسیار تنش‌زاست و مردم شاید بتوانند گرانی را تحمل کنند اما قبول اختلافات طبقاتی و تناقضات در حرف و عمل، برای مردم بسیار سخت و تحمل‌ناپذیر است و سرمایه اجتماعی دولت و حاکمیت زیرسوال می‌رود. دولت ادعا دارد که پول کافی در اختیارش نیست؛ اما آیا تنها برای مردم عادی پول ندارد و پول کافی برای ثروتمندان موجود است؟

اما تایید تردد آزادانه این خودروها تنها یک قسمت ماجراست و قسمت مهمتر، قیمت نجومی این خودروهاست. بررسی‌ها حاکی از آن است که هوندا سیویک مدل 2017 با 108 هزار کیلومتر کارکرد، حدود 3 میلیارد و 950 میلیون تومان قیمت‌گذاری شده است. همچنین بنز E300 مدل 2017 با 135 هزار کیلومتر کارکرد با قیمت 6 میلیارد و 950 میلیون تومان در بازار عرضه می‌شود. مزدا 6 مدل 2014 نیز با 175 هزار کیلومتر کارکرد قیمتی حدود 3 میلیارد و 980 میلیون تومان دارد. در بخش خودروهای لوکس‌تر، ب‌ام‌و X7 مدل 2019 با 105 هزار کیلومتر کارکرد حدود 9 میلیارد و 300 میلیون تومان قیمت دارد. پورشه پانامرا مدل 2017 با 100 هزار کیلومتر کارکرد نیز با قیمت 12 میلیارد تومان آگهی شده است.

استاد دانشگاه علم و صنعت: طبق آخرین مجوزها، به صورت عادی می‌توان خودرو با سقف 20 هزار دلار وارد کرد و تنها برخی از جانبازان 90 درصد مجازند تا خودروی 35 هزار دلاری وارد کنند. اما اکنون برخی از خودروهای وارد شده در مناطق آزاد، بیش از 40 هزار دلار قیمت دارند و در اینجا سوال است که واردکنندگان چگونه مجوز می‌گیرند؟ اصلا چارچوب واردات در این مملکت چگونه است؟

اما اکنون که شرایط اقتصادی و معیشت مردم سخت شده و بیشتر مردم دغدغه تهیه نان شب خود را دارند، آیا تردد آزادانه این خودروها بنزینی بر آتش اختلافات طبقاتی شعله‌ور شده در جامعه ایران نیست؟

local_offerبرچسب‌ها:

اخبار مرتبط

آخرین اخبار بورس و اقتصاد

Rejoining the server...

Rejoin failed... trying again in seconds.

Failed to rejoin.
Please retry or reload the page.

The session has been paused by the server.

Failed to resume the session.
Please retry or reload the page.