تولید گاز رکورد یک میلیارد مترمکعب را شکست

تولید گاز رکورد یک میلیارد مترمکعب را شکست

وزیر نفت با بیان اینکه خط لوله انتقال گاز یازدهم تا پاییز سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد، گفت: تولید گاز رکورد بی‌نظیر یک میلیارد مترمکعب شکست.

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌به گزارش خبرنگار اقتصاد خبرگزاری فارس، جواد اوجی وزیر نفت در ارتباط زنده با شبکه خبر در مراسم تقویت فشار گاز تربت‌جام اعلام کرد: همزمان با سرمای بی‌سابقه در زمستان سال جاری که طی آن در 25 استان کشور دمای 20 درجه زیر صفر روی داد، ستاد سوخت با همکاری استاندار خراسان و مدیرکل گاز استان خراسان تشکیل شد.

وی گفت: همزمان با سرمای بی‌سابقه در کشور دوست و همسوی ما، ترکمنستان هم اتفاق مشابهی روی داد و آن کشور مجبور به قطع صادرات گاز خود به ایران شد، در نتیجه فشار گاز در شمال شرق کشور و در سرشاخه‌های شبکه‌‌‌‌‌های گازرسانی دچار افت فشار شد و برای مردم تربت‌جام در فصل سرما مشکلاتی پیش آمد. البته مسيولان شرکت گاز از قبل این پیش‌بینی را کرده بودند و برای مردم بخاری‌های نفتی و برقی پیش‌بینی کرده بودند و همچنین قبض برق و گاز این مردم از سوی دولت پرداخت شد.

وزیر نفت اظهار داشت: امسال رکورد بی‌نظیر گاز در 21 پالایشگاه فرآوری کشور شکسته و از مرز یک میلیارد مترمکعب تولید و انتقال گاز گذشت و این رقم بی‌سابقه‌ای بود و تاکنون بدون لحظه‌ای توقف در تولید، فراورش و انتقال گاز انجام نشده است.

وی همچنین اتفاق تربت‌جام نیاز به هماهنگی و همکاری داشت، در این زمینه با استاندار خراسان و مدیر شرکت گاز در استان خراسان در کوتاه‌مدت انتقال گاز صالح‌آباد ـ تربت جام و در میان‌مدت با همکاری نماینده تربت‌جام در مجلس و استاندار، بحث ذخیره‌سازی گاز دنبال می‌شود و میدان شوریده فاز2 برای ذخیره‌سازی گاز سی ان جی، اس ان جی و مینی ال پی جی دنبال می‌شود.

وزیر نفت همچنین گفت: خط لوله یازدهم مطالعات آن رو به اتمام است و خط انتقال گاز از دشتک تا نهبندان به زودی عملیاتی می‌شود. همچنین خط آرادان ـ محمدیه و پارچین راهکارهای میان‌مدت و درازمدت هستند که امیدواریم در سال‌های آینده مردم مناطق سه استان خراسان و گلستان و سمنان دچار افت فشار گاز نشوند.

اوجی همچنین گفت: با برنامه‌ریزی‌ انجام‌شده و قولی که به مردم داده‌ایم، چالش گازرسانی در استان‌های گلستان، سمنان و خراسان حل و فصل شود. در این زمینه از قرارگاه سازندگی خاتم کمک گرفته‌ایم و هر کجا پروژه کلیدی و جهادی پیش می‌آید، سراغ قرارگاه خاتم می‌رویم.

وی اضافه کرد: طبق قولی که آقای هوش‌السادات و موسوی داده‌اند، تا پایان پاییز خط لوله 70 کیلومتری انتقال گاز احداث می‌شود و شبکه گازرسانی در شمال شرق تقویت می‌شود. همچنین خط لوله یازدهم دشتک ـ نهبندان در بلندمدت احداث می‌شود.

وزیر نفت اظهار داشت: امسال برای تامین سوخت مایع 1.8 میلیارد لیتر نفت سفید تامین کردیم، 20 میلیون مترمکعب تولید گاز افزایش یافت. همچنین با برنامه‌ریزی انجام‌شده، مصرف گاز در زمستان به روزانه 700 میلیون مترمکعب رسید که این رقم بی‌سابقه بود، با این وجود زمستان سرد امسال را با کمترین چالش گذراندیم. در کشور 27 میلیون مشترک گاز داریم، از این تعداد فقط 90 هزار نفر در تربت جام هستند که 17 هزار مشترک دچار مشکل شدند، اما برای آنها بخاری‌های نفتی و برقی فراهم کردیم.

وزیر نفت این را هم گفت که در شب‌های قطعی گاز برای مردم تربت، در خانه خودم سیستم گرمایشی را خاموش کردم، گرچه بچه‌های من معترض شدند اما گفتند تا مردم گاز نداشته باشند ما سیستم گرمایشی نمی‌خواهیم.

اوجی این را هم گفت: از اقدامات دیگر دولت پرداخت قبوض گاز و برق مردم تربت جام از سوی دولت و تهیه کپسول گاز مایع که بین مردم توزیع شد.

وی اضافه کرد: برای گاز صنایع و نیروگاه‌ها با همکاری همه دستگاه‌ها تلاش‌های فراوانی انجام شد. امسال سرمایه بی‌سابقه‌ای بود. دشمن هم برنامه‌ریزی کرده بود که برای مردم چالش ایجاد کند، اما خوشبختانه با همکاری قرارگاه خاتم و افتتاح پروژه‌ها، زمستان امسال هم به خوبی طی شد.

پایان پیام‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌/

خاندوزی: مصمم به کاهش نرخ تورم هستیم/ ایران به بالاترین سطح صادرات نفت خود در 2 سال گذشته دست یافته ... پیش‌بینی اوضاع بورس در 1402 15 مورد ریزش سنگ در کندوان طلا 8 دلار گران شد بی‌توجهی اوپک پلاس به بحران بانکی آمریکا/ کاهش 2 میلیون بشکه در روز تا پایان سال ادامه دارد جوابیه شرکت کروز به یک خبر نیازمند روش‌های نوین برای اکتشافات عمیق معدنی هستیم برند ژاپنی توشیبا بزودی 15 میلیارد دلار فروخته می شود جزيیات نهایی افزایش حقوق کارگران | مبلغ افزایش حقوق کارگران اعلام شد اثرات افزایش قیمت دلار بهار امسال نمایان می‌شود/ دو سناریو پیش روی تورم در اقتصاد ایران رشد 11 درصدی سفرهای نوروزی یک پیش‌بینی از قیمت مسکن در سال جاری ؛ آیا قیمت ها ریزش خواهد کرد؟ استفاده از این سامانه برای خرید و فروش ارز و سکه قیمت خودرو داخلی طی یک سال چقدر افزایش یافت؟ دولت برخی موارد را در بودجه لحاظ نکرده بود و ما چون کارشناس هستیم تغییراتی را رقم زدیم / مجلس سقف بو... وضعیت تورم بعد از نجومی شدن قیمت دلار صنعت خودرو در 1402 به کدام سمت می‌رود؟ ساعت کاری همه ادارات در ماه رمضان شناور شد قیمت مرغ گرم در بازار + فیلم مصرف 30 هزار و 762 مگاوات برق در ساعت 12 اول فروردین ساعت کاری همه ادارات در ماه رمضان شناور شد ایران به بالاترین سطح صادرات نفت خود در 2 سال گذشته دست یافته است وضعیت ارز در سال گذشته / دلار چند درصد بازدهی داش... توزیع 123 میلیون لیتر بنزین در دومین روز فروردین‌ خاندوزی: ایران به بالاترین سطح صادرات نفت خود در 2 سال گذشته دست یافت ساعت کاری همه ادارات در ماه رمضان شناور شد خبر جدید مخبر درباره برنامه دولت برای مهار تورم حکم غرامت 1.68میلیارد دلاری آمریکا علیه بانک مرکزی ایران+جزيیات وام فوری برای سهام عدالتی ها | ثبت نام وام فوری 13 میلیونی با سهام عدالت در سایت زیر قیمت پنیر در ماه رمضان اعلام شد + جدول خاندوزی: روسیه 2.76 میلیارد دلار در ایران سرمایه گذاری کرده/ افزایش 12 درصدی صادرات غیرنفتی در 11 ما... عرضه خرمای تنظیم بازاری از امروز/خرما کیلویی 71 هزار و 400 تومان «تشکیل سرمایه» لازمه تحقق رشد 8 درصدی قیمت جدید دلار اعلام شد (3 فروردین) هشدار سخنگوی صنعت آب درباره احتمال بروز سیل و طغیان رودخانه های کشور در نوروز 1402 رشد 14 درصدی مصرف بنزین در 10 روز پایانی سال 1401 افزایش 60 درصدی سقف نرخ خرید برق از نیروگاه‌ها فوری / ساعت کار ادارات شناور شد تولید روزانه 115 میلیون لیتر بنزین در پالایشگاه‌های کشور تولید روزانه 115 میلیون لیتر بنزین در پالایشگاه‌های کشور این خودرو رکورد گرانی را زد! کاهش قیمت نفت به 76.52 دلار دبیرکل اوپک: توافق کاهش تولید اوپک چالش‌های بازار نفت را برطرف کرد دومینوی ورشکستگی بانک های آمریکایی/ 50 بانک جدید در معرض ورشکستگی سقوط قیمت بیت کوین در بازار + جزيیات تکمیل 99 حلقه چاه نفت در آخرین ساعات پایان سال 1401 جزيیات مصرف برق در‌ آغاز‌ نوروز/ چه روزهایی از سال مصرف به حداقل می‌رسد‌ قیمت‌هایی که پایین بیا نیست! آموزش انتقال چک صیادی از طریق پیامک ارتقای 1113 مگاواتی نیروگاه حرارتی بدون نیاز به سوخت جدید