تبلیغات

قیمت طلا و سکه امروز 18 مهر ؛ طلای 18 عیارچقدر گران شد؟

قیمت طلا و سکه امروز 18 مهر ؛ طلای 18 عیارچقدر گران شد؟

قیمت طلا و سکه امروز مسیر جدیدی داشت؛ به طوری که طلای 18 عیار 178 هزار تومان جهش کرد و اونس جهانی 67 دلار صعود کرد، اما سکه امامی حتی 110 هزار تومان عقب رفت؛ گویی دو بازار جدا در یک بازار نفس می کشند!
به گزارش خبرنگار اقتصادی تابناک ، قیمت طلا و سکه در بازار امروز، تصویری دوگانه ارايه داد؛ به طوری که طلای 18 عیار با رشد 178 هزار تومانی به مرز 26 میلیون و 578 هزار تومان رسید و اونس جهانی با جهش 67 دلاری به 4194 دلار صعود کرده است؛ اما سکه امامی در 268 میلیون و 790 هزار تومان تقریبا بیحرکت مانده و حتی 110 هزار تومان عقب رفته است. این شکاف، مهم‌ترین پیام امروز بازار است.
طلای 18 عیار؛ پرچمدار رشد
قیمت طلا 18 عیار با 178 هزار تومان رشد در دو روز ( از پنج شنبه تا امروز) از 26 میلیون و 400 هزار تومان به 26 میلیون و 578 هزار تومان رسید که این رشد، همجهت با اونس جهانی است و نشان می دهد بازار داخلی طلا فعلا از محرک جهانی تغذیه میکند.
اونس جهانی؛ سوخت اصلی بازار
اونس جهانی طلا از 4127 دلار به 4194 دلار رسید که جهش 67 دلاری را در دو روز به ثبت رساند که این افزایش، موتور محرک بخش طلای بازار داخلی است. اما نکته جالب اینجاست که سکه بهار آزادی 840 هزار تومان افت کرد و از 260میلیون تومان به 259 میلیون رسید و سکه امامی نیز فقط 110 هزار تومان کاهش داشت و در عمل ثابت ماند که پیام معنی دار آن این است که سکه های تمام همراه با اونس بالا نرفتنه اند که دلیل آن فشار فروش و عرضه در مقطع کنونی زیاد است و همچنین سکه ها در روزهای قبل بیش از حد رشد کرده بودند و اکنون در حال جبران عقب ماندگی هستند.
براین اساس اخرین قیمت طلا و سکه تا ساعت 11 ظهر در بازار امروز از این قرار است که قیمت طلای 18 عیار 26,578,000 تومان، قیمت سکه بهار آزادی 259,160,000 تومان، قیمت سکه امامی 268,790,000 تومان، قیمت نیم سکه 142,970,000 تومان، قیمت ربع سکه 76,980,000 تومان، قیمت اونس طلا 4,194 دلار است .
سکه های کوچک؛ پیشتاز رشد
اما در میان سکه ها، نیم سکه با رشد 970 هزار تومانی و ربع سکه با صعود180 هزارتومان بیشترین رشد را داشتند که نشان از تقاضای سرمایه ای کوچک در بازار پرنوسان است و خریداران را به سکه های سبک تر سوق می دهد.
اما به طور کلی به نظر می رسد که بازار امروز، بازار طلاست و نه سکه چراکه روند طلا همراه با اونس جهانی صعودی می شود که اونس جهش 67 دلاری داشت درحالی که سکه تمام ثابت یا کاهشی بود البته سکه های کوچک صعودی ماند که این پیام را به فعالان بازار می دهد که اگر روند اونس جهانی ادامه دار باشد، طلای آبشده و سکه های کوچک بیشترین واکنش را نشان می دهند؛ اما سکه های تمام فعلا در حال تعدیل حباب هستند و ممکن است برای مدتی عقب بمانند.
بنابراین با همین دست فرمان به نظر می رسد که ادامه روند اونس جهانی به بالای 4200 دلار تثبیت شود، احتمال همگرایی دوباره سکه با طلا بالاست؛ در غیر این صورت، شکاف فعلی می تواند ادامه دار باشد .

اخبار مرتبط

آخرین اخبار بورس و اقتصاد

Rejoining the server...

Rejoin failed... trying again in seconds.

Failed to rejoin.
Please retry or reload the page.

The session has been paused by the server.

Failed to resume the session.
Please retry or reload the page.