تبلیغات

رکود صادرات تجهیزات برقی در سال 1404

رکود صادرات تجهیزات برقی در سال 1404

دبیر کل کنفدراسیون صادرات انرژی گفت: در سال 1404 صادرات رکود منفی 6 درصد داشته است.

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایلنا، کیوان جودی در نشست خبری نمایشگاه انرژی مشهد با بیان اینکه امسال وضعیت اقتصاد کشور باتوجه به جنگ خوب نبود و باعث شد صنایع با رکود مواجه شویم، اظهار داشت: شوک جنگ باعث شد صنعت در اسفند ماه تحت الشعاع قرار گیرد و اکنون نیز صنعت دچار چالش است.

وی با اشاره به رکود در صادرات و عدم انتشار آمار صادرات از سوی گمرک، گفت: از 10 ماهه 1404 هیچگونه دسترسی به آمار صادراتی نداریم.

دبیر کل کنفدراسیون صادرات انرژی تصریح کرد: در 10 ماهه 1404 صادرات غیرنفتی 45 میلیارد دلار و واردات 49 میلیارد دلار بوده و این میزان در سال 1403؛ 48 میلیارد دلار صادرات و 58 میلیارد دلار واردات بوده است.

وی خاطرنشان کرد: در سال 1404 صادرات رکود منفی 6 درصد داشته است.

جودی گفت: صادرات تجهیزات صنعت برق 295 میلیون دلار بوده و این در حالی است که این میزان در سال 1403؛ 318 میلیون دلار و در سال 1402؛ 315 میلیون دلار بوده است که استارت این رکود از جنگ 12 روزه در خرداد سال گذشته آغاز شد.

خبر در حال تکمیل می باشد...
local_offerبرچسب‌ها:

اخبار مرتبط

آخرین اخبار بورس و اقتصاد

Rejoining the server...

Rejoin failed... trying again in seconds.

Failed to rejoin.
Please retry or reload the page.

The session has been paused by the server.

Failed to resume the session.
Please retry or reload the page.