تبلیغات

ساعات فعالیت میادین میوه و تره‌بار در ماه رمضان و شب عید تغییر کرد/ ساعات کاری جدید اعلام شد

ساعات فعالیت میادین میوه و تره‌بار در ماه رمضان و شب عید تغییر کرد/ ساعات کاری جدید اعلام شد

بازرگانیدر روزهای جمعه 8، 15 و 22 اسفندماه نیز میادین و بازارهای میوه و تره‌بار از ساعت 8 الی 13 فعال هستند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، روابط عمومی سازمان با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد که ساعات فعالیت میادین و بازارهای میوه و تره‌بار در ماه مبارک رمضان تغییر می‌کند.

تسنیم نوشت: در این اطلاعیه آمده است: با توجه به فرا رسیدن ماه مبارک رمضان و همچنین لزوم خدمات رسانی مضاعف به شهروندان در ایام پایانی سال، ساعت فعالیت میادین و بازارها از روز پنجشنبه 30 بهمن ماه (مصادف یا یکم ماه مبارک رمضان) تا روز جمعه 29 اسفند ماه در روزهای عادی صبح‌ها از ساعت 8 تا 13 و عصرها از ساعت 14 الی 18:30 است.

در روزهای جمعه 8، 15 و 22 اسفندماه نیز میادین و بازارهای میوه و تره‌بار از ساعت 8 الی 13 فعال هستند.

همچنین روز چهارشنبه 20 اسفند ماه مصادف با بیست و یکم ماه مبارک رمضان و شهادت حضرت علی (ع)، تمامی میادین و بازارها تعطیل است.

از روز دوشنبه 25 اسفندماه تا روز پنجشنبه 28 اسفندماه نیز با نزدیک شدن به شب عید تمامی میادین و بازارها از ساعت 8:00 لغایت 20 بصورت یکسره فعال است.

بر اساس این گزارش، روز جمعه 29 اسفندماه مصادف با سی ام ماه مبارک رمضان و روز جهانی قدس، تمامی میادین و بازارها تعطیل است.

اخبار مرتبط

آخرین اخبار بورس و اقتصاد

Rejoining the server...

Rejoin failed... trying again in seconds.

Failed to rejoin.
Please retry or reload the page.

The session has been paused by the server.

Failed to resume the session.
Please retry or reload the page.