تبلیغات

توسعه حمل بار اولویت راه‌آهن است

توسعه حمل بار اولویت راه‌آهن است

مدیرعامل راه‌آهن، توسعه حمل‌ونقل ریلی بین‌المللی، افزایش جابجایی بارهای صادراتی، تسریع گردش واگن‌ها، ارتقای ایمنی و افزایش کیفیت خدمات مسافری را از اولویت‌های این شرکت برشمرد.

به گزارش خبرگزاری مهر از راه‌آهن، جبارعلی ذاکری در نشست کمیسیون عالی گراف حمل‌ونقل ریلی با تاکید بر ضرورت ارتقای خدمات مسافری، به‌ویژه در مسیرهای منتهی به مشهد مقدس، تامین ظرفیت موردنیاز ناوگان و افزایش آمادگی برای ارايه خدمات مطلوب به زايران و مسافران را از اولویت‌های راه‌آهن دانست.

وی، تامین واگن موردنیاز صاحبان کالا، رفع موانع حمل بارهای بین‌المللی و صادراتی و کاهش زمان توقف واگن‌ها را برای افزایش بهره‌وری بخش باری ضروری دانست و بر استفاده بهینه از ظرفیت لکوموتیوها و تشکیل قطارهای باری سنگین در محورهای دارای ظرفیت و شرایط فنی مناسب تاکید کرد.

معاون وزیر راه و شهرسازی همچنین تامین امنیت زیرساخت‌ها و سیر ایمن قطارها را ضروری برشمرد و بر تقویت همکاری پلیس و حراست راه‌آهن، افزایش گشت‌زنی در خطوط و مقابله با سرقت تجهیزات ریلی تاکید کرد.

در ادامه میرحسن موسوی، قايم‌مقام مدیرعامل راه‌آهن نیز با اشاره به استقبال مسافران از قطارهای مسافری، بر افزایش آماده‌به‌کاری ناوگان و اجرای دقیق تعمیرات اساسی لکوموتیوها برای ارتقای کیفیت خدمات در مسیرهای پرتردد تاکید کرد.

وی، افزایش سهم حمل‌ونقل ریلی در جابه‌جایی مسافران را از اولویت‌های راه‌آهن دانست و کاهش مصرف سوخت، ارتقای ایمنی سفر، کاهش تصادفات جاده‌ای و آلودگی هوا و بهبود کیفیت خدمات را از مزایای توسعه این بخش برشمرد.

اخبار مرتبط

آخرین اخبار بورس و اقتصاد

Rejoining the server...

Rejoin failed... trying again in seconds.

Failed to rejoin.
Please retry or reload the page.

The session has been paused by the server.

Failed to resume the session.
Please retry or reload the page.