تبلیغات

این مدل خودرو 750 میلیون گران شد؛ پیش بینی قیمت خودرو در روزهای پایانی شهریور | جدول قیمت ها

این مدل خودرو 750 میلیون گران شد؛ پیش بینی قیمت خودرو در روزهای پایانی شهریور | جدول قیمت ها

قیمت خودرو امروز در حالی اعلام شد که بازار خودرو پس از تجربه یکی از شدیدترین موج‌های افزایشی سال در یک ماه اخیر، همچنان در سطوح بالای قیمتی قرار دارد

به گزارش همشهری آنلاین، قیمت خودرو امروز شنبه 28 شهریور 1405 از سوی بنگاه‌های معاملاتی اعلام شد. بازار خودرو پس از تجربه یکی از شدیدترین موج‌های افزایشی سال در یک ماه اخیر، همچنان در سطوح بالای قیمتی قرار دارد؛ هرچند طی روزهای اخیر از شدت این روند کاسته شده و دامنه نوسانات محدودتر شده است.

  • فروش فوق‌العاده و پیش‌فروش ارزان‌ترین خودروی سایپا+ مبلغ و زمان تحویل

در این میان، کاهش قیمت برخی خودروها نیز در معاملات اخیر دیده شده، اما این عقب‌نشینی‌ها دوام چندانی نداشته و بازار همچنان درگیر نوسان است.

هم‌زمان، رشد قیمت طلا و ارز، عبور طلا از کانال 23 میلیون تومان و رسیدن نرخ دلار به 227 هزار تومان، بر انتظارات قیمتی در بازار خودرو اثر گذاشته است. افزایش هزینه‌های مرتبط با عرضه خودرو، رشد نرخ سوم بنزین، هزینه گواهی اسقاط و شماره‌گذاری نیز از دیگر عوامل اثرگذار بر قیمت محصولات خودروسازان داخلی هستند.

یک کارشناس بازار خودرو با اشاره به اثرگذاری با تاخیر رشد دلار بر قیمت خودرو معتقد است تا پایان شهریور احتمال جهش شدید قیمت پایین است، اما در صورت تداوم شرایط فعلی در پاییز و هم‌زمانی رشد نرخ ارز با محدودیت عرضه، احتمال افزایش قابل‌توجه قیمت خودرو بیشتر خواهد شد.

قیمت خودروهای داخلی

در بازار خودروهای داخلی، روند افزایشی همچنان ادامه دارد، هرچند شدت تغییرات نسبت به روزهای گذشته محدودتر شده است. در این میان، برخی محصولات رشد قابل‌توجهی را تجربه کرده‌اند و در مقابل، تعدادی از خودروها با افت قیمت مواجه شده‌اند.

قیمت سورن پلاس دوگانه‌سوز کپسول بزرگ از ابتدای شهریورماه تاکنون 390 میلیون تومان افزایش داشته و به دو میلیارد و 400 میلیون تومان رسید، همچنین قیمت دنا پلاس 6 دنده نیز طی سه روز گذشته 50 میلیون تومان گران‌تر شده و اکنون دو میلیارد و 445 میلیون تومان قیمت دارد.

قیمت پژو 207 اتوماتیک امروز در بازار آزاد دو میلیارد و 833 میلیون تومان است و تغییری در قیمت آن گزارش نشده است. در مقابل، قیمت کوییک S صفر از ابتدای هفته تاکنون 15 میلیون تومان کاهش یافته و در سطح یک میلیارد و 414 میلیون تومان قرار گرفت.

قیمت ساینا دوگانه‌سوز امروز در بازار آزاد یک میلیارد و 590 میلیون تومان اعلام شده است.

قیمت خودروهای مونتاژی

در بازار خودروهای مونتاژی، نوسانات قیمت همچنان محسوس است و برخی محصولات در فاصله کوتاه افزایش‌های سنگینی را ثبت کرده‌اند. در مقابل، هایما S7 پرو در مسیر کاهشی قرار گرفته است؛ با این حال، این افت قیمت هنوز نشانه‌ای از تغییر پایدار روند بازار محسوب نمی‌شود.

قیمت فیدلیتی الیت تیپ 2 هفت‌نفره از ابتدای شهریورماه تاکنون 750 میلیون تومان افزایش پیدا کرده و به شش میلیارد تومان رسیده است. قیمت ام‌وی‌ام X55 پرو نیز طی دو روز گذشته 590 میلیون تومان رشد کرده و در بازار چهار میلیارد و 600 میلیون تومان معامله می‌شود.

قیمت تیگو 8 پرو مکس امروز به 9 میلیارد و 370 میلیون تومان رسیده است. در سوی دیگر بازار، قیمت هایما S7 پرو طی دو روز گذشته 45 میلیون تومان کاهش یافته و در سطح پنج میلیارد و 725 میلیون تومان قرار گرفته است.

منبع:تجارت‌نیوز

اخبار مرتبط

آخرین اخبار بورس و اقتصاد

Rejoining the server...

Rejoin failed... trying again in seconds.

Failed to rejoin.
Please retry or reload the page.

The session has been paused by the server.

Failed to resume the session.
Please retry or reload the page.