تبلیغات

حمایت 12.5 همتی صندوق‌های تثبیت و توسعه از بازار سهام در طول هفته گذشته/ صندوق توسعه از 174 نماد و صندوق تثبیت از 131 نماد حمایت کرد

حمایت 12.5 همتی صندوق‌های تثبیت و توسعه از بازار سهام در طول هفته گذشته/ صندوق توسعه از 174 نماد و صندوق تثبیت از 131 نماد حمایت کرد

مدیر نظارت بر بورس‌های سازمان بورس و اوراق بهادار از حمایت 12.5 همتی صندوق‌های تثبیت و توسعه بازار سرمایه از بازار سهام در هفته گذشته و در کنار سایر خریدهای حمایتی توسط سهام‌داران عمده و صندوق‌های بازارگردانی خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری بازار سرمایه ایران (سنا)، قادر معصومی خانقاه با اشاره به رقم حمایت انجام شده صندوق‌ توسعه بازار سرمایه از بازار سهام در هفته گذشته گفت: این صندوق با هدف حمایت از سهام‌داران از 174 نماد به میزان 7,640 همت حمایت کرد.

به گفته معصومی خانقاه، صندوق توسعه بازار هم‌چنین تا هفته گذشته بیش از 4 همت از تعهدات خود را که عمدتا اوراق تبعی از نوع تامین مالی بوده، تسویه کرده است.

مدیر نظارت بر بورس‌های سازمان بورس و اوراق بهادار درباره رقم حمایتی صندوق تثبیت بازار سرمایه نیز گفت: این صندوق در هفته گذشته با هدف حمایت از سهام‌داران از 131 نماد به میزان 4,894 همت حمایت کرد. به بیان دیگر، میزان خرید خرد این صندوق در این بازه زمانی حدود 5 همت بوده است.

مدیر نظارت بر بورس های سازمان بورس و اوراق بهادار تاکید کرد: صندوق تثبیت بازار سرمایه نیز در هفته گذشته برای تسویه تعهدات ناشی از اقدامات حمایتی بعد از جنگ 12 روزه، شامل همیار، تامین مالی از طریق انتشار اوراق تبعی و... بیش از 10 همت از منابع خود را صرف کرده است.

او اضافه کرد: به‌رغم این‌که صندوق‌های حمایتی بازار سرمایه منابع خوبی را برای حمایت از بازار در اختیار دارند، ولی انتشار اوراق تبعی از نوع تامین مالی در دستور کار این صندوق‌ها قرار داشته و بلافاصله پس از طی مراحل اداری و مقرراتی اطلاع‌رسانی و اجرایی خواهد شد.

اخبار مرتبط

آخرین اخبار بورس و اقتصاد

Rejoining the server...

Rejoin failed... trying again in seconds.

Failed to rejoin.
Please retry or reload the page.

The session has been paused by the server.

Failed to resume the session.
Please retry or reload the page.