3 خبر تعیین‌کننده برای قیمت دلار/ روند دلار از نیمه خرداد تغییر می‌کند؟

3 خبر تعیین‌کننده برای قیمت دلار/ روند دلار از نیمه خرداد تغییر می‌کند؟

بازار مالیتجارت نیوز نوشت:قیمت دلار امروز 3 خرداد 1402 با اندکی کاهش به 52 هزار تومان رسید و مجددا در آستانه تغییر کانال قرار گرفت. علت کاهش قیمت دلار چیست و آیا این روند ادامه دارد؟

، اگرچه دلار چند روزی خود را بالای محدوده 52 هزار و 200 تومان نگه داشته بود اما دوباره این محدوده حمایتی را از دست داد و امروز به 52 هزار تومان رسید و تنها یک پله با کانال 51 هزار تومانی فاصله دارد.

در چند روز گذشته این چندمین باری است که دلار در کانال 51 و 52 هزار تومان در نوسان است. البته کارشناسان این روند را پیش‌بینی کرده و از قبل گفته بودند که قیمت دلار فعلا در همین دو کانال در نوسان خواهد بود و بازار شاهد تغییر قیمت خاصی نیست.

تاثیر نشست شورای حکام بر قیمت دلار

اما خبرهای سیاسی که شنیده می‌شود، احتمال تغییر کانال قیمت دلار را افزایش می‌دهد. آنگونه که گزارش‌های سیاسی می‌گوید نشست شورای حکام در روزهای 15 تا 19 خرداد ماه برگزار می‌شود و ممکن است در این نشست تصمیم جدیدی درباره ایران گرفته شود. این نشست فعلا مهم‌ترین عاملی است که می‌تواند بر قیمت دلار و جهت حرکت آن اثر بگذارد.

برخی از رسانه‌ها هم اعلام کرده‌اند که احتمالا قبل از نشست شورای حکام، رافايل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به تهران سفر کند و نتیجه این سفر هم می‌تواند بر نشست شورای حکام اثر بگذارد و این تاثیر به میدان فردوسی هم برسد.

برخلاف کارشناسان اقتصادی که هنوز منتظر تاثیر اخبار برجامی بر بازار ارز و طلا هستند، کارشناسان سیاسی امید چندانی به احیای برجام ندارند. دیاکو حسینی، تحلیلگر مسايل سیاسی در گفتگو با تجارت‌نیوز گفته بود احتمال از سرگیری مذاکرات برجامی تا نوامبر سال آینده و آغاز انتخابات آمریکا دور از انتظار است. چون توافق با ایران می‌تواند برای دموکرات‌ها در کاخ سفید هزینه و حاشیه بسیار زیادی داشته باشد. بنابراین با توجه به نزدیکی انتخابات در آمریکا، آمادگی برای مذاکره وجود ندارد.

اما حالا کارشناسان سیاسی از مذاکرات منطقه‌ای جدید خبر می‌دهند که می‌تواند قیمت دلار را تحت تاثیر قرار دهد. از جمله مذاکره با عربستان که قیمت دلار را مهار کرد و حالا مذاکره میان ایران و مصر که سلطان عمان قرار است در آن نقش میانجی را بازی کند.

پیش بینی قیمت دلار

اما در نهایت قیمت دلار چه می‌شود؟ به گفته کارشناسان دلار فعلا در حال استراحت است. از طرفی تقاضا برای خرید دلار در بازار کاهش داشته است. معامله‌گران می‌گویند دلار فعلا در محدوده 52 و 51 هزار تومان در نوسان است. دلار برای رشد قیمتی ابتدا باید کانال 52 هزار و 200 تومان را پشت سر بگذارد و پس از آن محدوده 52 هزار و 500 تومان را. اگر دلار به بالای این رقم برسد و در همین محدوده بماند، احتمال ورود آن به کانال بالاتر وجود دارد.

اما ورود دلار به کانال 51 هزار تومان و ماندگاری در آن می‌تواند قیمت‌ها را کاهشی کند. اما این کاهش چندان ملموس نیست. چون گفته می‌شود به محض کاهش قیمت دلار و ورود آن به کانال 50 هزار تومان، فشار تقاضا افزایش پیدا می‌کند و افزایشی‌های بازار مانع ورود دلار به کانال پایین‌تر می‌شوند. اگرچه برخی معتقدند که اگر نشست شورای حکام ثبت باشد و روابط ایران با کشورهای عربی خود پیش برود، قیمت دلار امکان ورود به کانال 40 هزار تومان را دارد.

بیشتر بخوانید:

  • پول در بازار نایاب شد

46217

local_offerبرچسب‌ها:
متقاضیان خرید خودرو بر سر دو راهی هفت نکته درباره وام ودیعه مسکن 200 میلیونی اخبار مهم کدال جمعه 12 خرداد 1402 | کدام شرکت های شاخص ساز عملکرد سالانه منتشر کردند؟ میزان سود 100 میلیون سپرده بانکی چقدر است؟ ماجرای لغو پذیرش ایران خودرو و سایپا از بورس چیست؟ ریسک خرید کدام قطعه سکه بالاست؟ آمار تکان‌دهنده از تغییرات شدید در مصرف گوشت طرح کالابرگ الکترونیک در راستای مهار تورم است/ رشد 20 درصدی یارانه مددجویان در مرحله نخست هوش مصنوعی در این کشور 4هزار نفر را بیکار کرد! انعقاد پیمان‌های پولی باعث تقویت اقتصاد کشور می‌شود استان فارس در رتبه دوم خطر فرونشست زمین/ شاید شاهد حوادث بحران‌زا ناشی از فرونشست زمین در کشور باشیم تامین برق مراکز حساس از ژنراتور پشتیبان در صورت بروز حادثه/ شبکه برق اهواز پایدار است ظرفیت صادراتی 50 درصدی سنگ‌های تزيینی کشور سقوط 200 میلیونی قیمت این مدل خودرو زمان جایگزینی چک‌های قدیمی با چک‌های جدید اعلام اولویت بندی متقاضیان 24 خرداد؛ قیمت برخی خودروها همچنان نامشخص است اختصاص 320 میلیون متر مکعب گاز در روز به نیروگاه‌ها رفع محدودیت ترافیکی شمال به جنوب محور چالوس برنامه پاکستان برای انجام مبادلات تهاتری با ایران زمان جایگزینی چک‌های قدیمی با چک‌های جدید اعلام شد ضرر باورنکردنی خریداران پژو 207 / سقوط 200 میلیونی قیمت این مدل! واگذاری زمین 250 متری رایگان به خانوارهای روستایی پیش‌ بینی بورس فردا 13 خرداد 1402 | فردا کدام گروه ها پر تقاضا خواهند بود؟ اطلاعیه وزارت کار درباره مبلغ جدید یارانه اعتباری تاکید دبیرکل اوپک بر اهمیت افزایش ظرفیت پالایش نفت در سراسر جهان فعلا خبری از لغو پذیرش ایران خودرو و سایپا در بورس نیست ناترازی های شدید صندوق های بازنشستگی / جزییات تغییر سن بازنشستگی در برنامه هفتم هشدار به کشاورزان و دامداران برای رعد و برق و بارش باران ژیان محبوب ایرانیان 250 میلیون تومان! سکه و طلا ارزان شد مجامع هفته آتی/ دتماد و دتوزیع و دسبحا به مجمع می‌روند هفته خوب کریپتو/ بازارهای داخلی همگی منفی تورم امسال به کانال 30 درصد می‌رسد جزيیات توافق گمرکی ایران و اقلیم کردستان عراق قیمت برخی خودروها همچنان نامشخص است تولید نفت ایران به 2 میلیون و 750 هزار بشکه در روز رسید سکه و طلا ارزان شد فرزین: تورم امسال به کانال 30 درصد می رسد حقوق یک سال کار کارگران، پول 2 متر آپارتمان! آرزوی همتی برای گرفتن وام از صندوق جهانی پول! ناتوانی متقاضیان در پرداخت سود وام مسکن جمعه بازار بورس - شماره 4 - 12 خرداد 1402 دولت چقدر بدهی دارد؟ جزيیات واگذاری زمین دولتی به خانوارهای دارای 3 فرزند پایه‌گذاری برنامه‌ هفتم بر اساس آمایش سرزمین بازار نفت چشم‌ به‌ راه نشست اوپک پلاس چشم انداز احیای طریق الحج از رونق گردشگری دینی تا تجارت 10 خبر مهم برای بورس فردا شنبه 13 خرداد کدامند؟ مصوبه شورای رقابت برای خودروهای مونتاژی اجرایی... دارندگان این خودروها به خاک سیاه نشستند