به گزارش خبرگزاری مهر، داریوش طالقانی، ريیس موسسه تحقیقات چغندرقند کشور، توسعه کشت چغندرقند پاییزه را راهکاری در جهت افزایش بهرهوری عنوان کرد و گفت: با کشت پاییزه چغندرقند در راستای برنامه اصلاح الگوی کشت، 30 درصد مصرف آب کاهش مییابد.
وی از جمله مزایای کشت در مناطق گرمسیری را دوام، سطح برگ بالا و مقاومت به آفات و بیماری دانست و گفت: سند امنیت غذایی در جهت کاهش مصرف آب به میزان 30 درصد در برنامه است که با کشت پاییزه میتوان به این افق دست یافت.
ريیس موسسه تحقیقات چغندرقند کشور خاطرنشان کرد: از دیگر مزایای این نوع کشت کاهش حقابه تولید شکر از 4 میلیارد متر مکعب به 2.7 میلیارد متر مکعب در سال 1410 است که این امر به خودکفایی در تولید شکر کمک میکند.
طالقانی بیان کرد: دو استان را برای توسعه کشت چغندرقند پاییزه در کشور انتخاب کردیم که یکی از این استانها کهگیلویه و بویراحمد و دیگری خراسانرضوی است.