تبلیغات

وزیر نیرو: به دنبال در اختیار گرفتن چاه های آب شهرداری تهران هستیم

وزیر نیرو: به دنبال در اختیار گرفتن چاه های آب شهرداری تهران هستیم

نفت و انرژیتهران- ایرنا - وزیر نیرو با بیان اینکه شهرداری تهران بیش از 100 حلقه چاه در اختیار دارد که برخی از آنها برای شرب مناسب است، گفت: اگر آنها را در اختیار بگیریم تا حدودی مشکلات شرب تهران برطرف می‌شود و در حال انجام این کار هستیم.

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، عباس علی آبادی روز چهارشنبه در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در شرایط خشکسالی به سر می‌بریم، گفت: از مهرماه تاکنون حتی یک قطره باران در برخی مناطق نباریده که نشان از شرایط سخت دارد؛ باید صبوری کنیم تا از این شرایط عبور کنیم اما همین مسيله هزینه برای جامعه به دنبال دارد.

وی با بیان اینکه تلاش شده با مدیریت فشار تلفات آب را به سرعت کاهش دهیم، افزود: بروز مشکلات در برخی از مناطق ناشی از ضربه دشمن بود در این زمینه به سرعت در حال شناسایی مناطق و اصلاح آنها هستیم که از جمله آنها ضربه وارد شده در منطقه تجریش بود که تا منطقه ولنجک را تحت تاثیر قرار داد.

وی ادامه داد: اقدام دیگر سرعت بخشی به پروژه انتقال آب از سد طالقان بود که در مدت هشت ماه به انجام رسید و الان در مدار است؛ همچنین جلوگیری از برداشت‌های مجاز در دستور کار است.

علی آبادی تاکید کرد: خشکسالی امسال در قیاس با 56 سال گذشته بی‌سابقه است و هیچ وقت نبوده که حتی یک قطره باران در مهر و آبان در کشور نباریده باشد و باید این شرایط را درک کنیم.

نیازمند همکاری مردم و استفاده بهینه از ظرفیت ها هستیم

وزیر نیرو درباره استفاده از منابع آبی در اختیار شهرداری ها نیز گفت: شهرداری تهران تعدادی چاه در اختیار دارد که برخی از آنها برای شرب مناسب است و در حال در اختیار گرفتن آنها هستیم؛ حتی اگر چاهی برای شخص من باشد مطابق قانون وقتی مردم نیاز دارند باید در اختیار قرار بدهیم.

علی آبادی تاکید کرد: شهرداری بیش از 100 حلقه چاه در اختیار دارد که اگر آنها را در اختیار بگیریم تا حدودی مشکلات شرب تهران برطرف می‌شود؛ اگر همه مردم پایین‌تر از الگوی مصرف به مصرف آب بپردازند، اوضاع سامان می‌یابد.

وی اظهار داشت: اکنون میزان کسری آب آنقدر نیست که نتوانیم از این شرایط عبور کنیم، در این راستا نیازمند همکاری مردم و استفاده بهینه از همه ظرفیت‌ها هستیم.

وی درباره بارورسازی ابرها برای بارش باران نیز گفت: بارورسازی ابرها در حال انجام است اما ابتدا باید ابری موجود باشد تا بتوان آن را بارور ساخت. اینکه عده‌ای مطرح می‌کنند عدم استفاده از شیوه بارورسازی ابرها به دلیل هزینه بالا است، درست نیست.

وزیر نیرو خاطر نشان کرد که بارورسازی ابرها بین 5 تا 15 درصد در افزایش بارش‌ها موثر است.

دولت سرعت توسعه برق پاک را افزایش داده است

وزیر نیرو درباره ناترازی برق هم گفت: برنامه‌ریزی کشور برای تولید برق پاک و گسترش انرژی‌های تجدیدپذیر با شتاب در حال پیشرفت است. هم‌اکنون بیش از 800 ساختگاه نیروگاه برق‌آبی در استان‌های مختلف در دست احداث قرار دارند که نشان از تمرکز جدی دولت بر توسعه انرژی‌های پاک دارد.

علی آبادی ادامه داد: در نمایشگاه بین‌المللی اخیر، همه ساختمان‌های دولتی و وزارتخانه‌ها به پنل‌های خورشیدی تجهیز شده‌اند و نصب پنل‌های خورشیدی در مدارس کشور نیز آغاز شده است. این سامانه‌ها به شبکه‌های 20 کیلوولت متصل‌اند و نمونه‌هایی از نیروگاه‌های کوچک با ظرفیت حدود 3 مگاوات در مناطقی چون جنوب تهران و خرم‌آباد در حال بهره‌برداری هستند.

وی با بیان اینکه در کنار توسعه نیروگاه‌های تجدیدپذیر، اصلاح و ارتقای نیروگاه‌های حرارتی نیز دنبال می‌شود، افزود: سیستم «مدیا» برای جبران شرایط خارج از ایزو در اغلب نیروگاه‌ها پیاده‌سازی شده تا توان تولید برق افزایش یابد. از جمله پروژه‌های شاخص می‌توان به نیروگاه سیکل ترکیبی رودشور و نیروگاه قشم اشاره کرد که مجموعا حدود 3000 مگاوات ظرفیت دارند و با سرعت در حال ورود به مدار تولید هستند.

در کشور نیروگاه کم نداریم و از لحاظ نیروگاه در وضعیت مطلوبی هستیم

علی آبادی با بیان اینکه در کشور نیروگاه کم نداریم و از لحاظ نیروگاهی در وضعیت مطلوبی هستیم، گفت: حتی می‌توانیم به کشورهای همسایه برق صادر کنیم که اکنون نیز در حال انجام است و درآمد آن صرف یارانه‌ها و معیشت مردم می‌شود.

وزیر نیرو با یادآوری اینکه امروز به همسایگان شمالی که کشورهای پیشرفته‌ای هستند، تجهیزات نیروگاهی صادر می‌کنیم، اظهار داشت: از کشور ترکمنستان برق می‌گیریم و به جای آن خدمات ارايه می‌دهیم؛ در تلاشیم از ارز در اختیارمان، استفاده بهینه داشته باشیم.

وی تولید برق در کشور در شرایط کنونی را مناسب دانست و گفت: اگر سوخت لازم را در اختیار داشته باشیم، حتما به تولید برق خواهیم پرداخت.

علی آبادی وضعیت سوخت نیروگاه‌ها در آستانه ماه‌های سرد سال را مناسب دانست و گفت: در زمینه سوخت وضعیت بهتر سال‌های گذشته است و مخازن‌ پر است.

وی افزود: تعمیرات اغلب نیروگاه‌ها به اتمام رسیده و فرکانس ما روی عدد 50 است که حتی از اتحادیه اروپا نیز بهتر است.

اخبار مرتبط

آخرین اخبار بورس و اقتصاد

Rejoining the server...

Rejoin failed... trying again in seconds.

Failed to rejoin.
Please retry or reload the page.

The session has been paused by the server.

Failed to resume the session.
Please retry or reload the page.