قیمت ماهی در بازار تحت تاثیر عوامل متعددی قرار میگیرد. این عوامل شامل عوامل اقتصادی، اجتماعی، زیستمحیطی و سیاسی میشوند. در عوامل اقتصادی، عرضه و تقاضا بر روی قیمت ماهی تاثیرگذار است. در صورتی که تقاضا برای ماهی بیشتر باشد و عرضه کمتر، قیمت ماهی افزایش مییابد و بالعکس. عوامل زیست محیطی مانند شرایط آب و هوایی و تغییرات آب و هوایی نیز بر قیمت ماهی تاثیرگذار هستند. همچنین، عوامل سیاسی مانند تحریمها و محدودیتهای صادرات و واردات نیز میتوانند بر قیمت ماهی تاثیرگذار باشند. در نهایت، عوامل اجتماعی مانند سلیقه و علاقه مردم به نوع خاصی از ماهی نیز میتواند بر قیمت آن تاثیرگذار باشد.
قیمت انواع ماهی در هشتم آبان 1402 به شرح زیر است:
نوع ماهی | قیمت (تومان) |
قزل آلا بی استخوان پاک شده 1000 گرم | 287.000 |
ماهی قزل آلا | 168.000 |
فیله قزل سالمون ایرانی بدون تیغ 500 گرم | 179.000 |
فیله ماهی شوریده جنوب 500 گرم | 288.000 |
فیله ماهی شوریده جنوب | 595.000 |
استیک ماهی شیر جنوب با پوست 700گرم | 207.000 |
فیله ماهی حلوای سیاه یک کیلو | 440.000 |
ماهی سفید دریایی شکم خالی یک کیلو | 465.000 |
ماهی حسون 700 گرم | 150.000 |
ماهی حسون 700 گرم منجمد | 95.000 |
ماهی گیدر 500 گرم | 105.000 |
فیله ماهی قزل سالمون ایرانی 500 گرم | 129.000 |
فیله ماهی سی باس بدون استخوان 500 گرم | 275.000 |
فیله ماهی سی باس بدون استخوان 300 گرم | 190.000 |
فیله ماهی سلطان ابراهیم جنوب با پوست 600 گرم | 140.000 |
فیله ماهی سنگسر شهری یک کلیو | 340.000 |
فیله ماهی کوتر 700 گرم | 270.000 |
ماهی قزل آلای منجمد 1000 گرم | 175.000 |
فیله استیک شیر یک یکو شیلات | 310.000 |
میگو منجمد 500 گرم | 310.000 |