به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، ماه مهر به پایان رسید اما خبری از واریز معوقات اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی نیست؛ معوقاتی که به طور متوسط 4 تا 5 میلیون تومان است اما 5 میلیون و 300 هزار بازنشسته، 5 ماه است در انتظار واریز آن هستند. در این مدت، به دلیل نرخ نجومی تورم، از ارزش واقعی این معوقات به میزان قابل توجهی کاسته شده است.
جمعی از بازنشستگان تامین اجتماعی در این رابطه به ایلنا گفتند: سازمان تامین اجتماعی در سال 1405، به بهانه انتظار برای ابلاغ مصوبه افزایش حقوق، بازنشستگان را دو ماه در انتظار گذاشت. نتیجه چه شد؟ معوقات دو ماه نخست سال ایجاد شد و در این مدت، تورم قدرت خرید و ارزش واقعی مطالبات بازنشستگان را به شدت کاهش داد.
به گفته آنها، از اردیبهشت تا مهر 1405، قیمت طلا حدود 43 درصد و نرخ دلار حدود 72 درصد افزایش داشت. این ارقام نشان میدهد که پول بازنشستگان در گذر زمان چه میزان از ارزش خود را از دست داده است.
این بازنشستگان افزودند: بنابراین سازمان تامین اجتماعی باید علاوه بر پرداخت معوقات، جبران قانونی کاهش ارزش پول و خسارت ناشی از اجرا نکردن مصوبه و تاخیر در پرداخت مطالبات را نیز پرداخت کند. بازنشستگان نباید تاوان تخلف سازمان و کاهش ارزش پول را از سفره کوچک خود بپردازند.
223225





