تبلیغات

فرار مالیاتی 360 میلیاردی با تولید دستکش!

فرار مالیاتی 360 میلیاردی با تولید دستکش!

رییس مرکز بازرسی، مبارزه با فرار مالیاتی و پولشویی از شناسایی فرار مالیاتی 360 میلیارد تومانی یک تولیدکننده دستکش در...

ایسنا: رییس مرکز بازرسی، مبارزه با فرار مالیاتی و پولشویی از شناسایی فرار مالیاتی 360 میلیارد تومانی یک تولیدکننده دستکش در استان قزوین خبر داد.

رییس مرکز بازرسی، مبارزه با فرار مالیاتی و پولشویی گفت: در راستای اجرای بازرسی مالیاتی موضوع ماده 181 قانون مالیات‌های مستقیم یک فعال اقتصادی تولید کننده دستکش که به صورت همزمان از شش محل فعالیت مودی در استان‌های قزوین، تهران و آذربایجان غربی انجام شده، منجر به شناسایی این مودی شده است.

سید محمدرضا احمدی افزود: اداره‌کل امور مالیاتی استان قزوین پس از طی فرآیند مراحل رسیدگی مبلغ 360 میلیارد تومان اوراق شامل تشخیص و مطالبه شامل اصل و جرایم در منابع مالیاتی عملکرد و ارزش افزوده سال‌های 1388 لغایت 1403 برای این مودی صادر کرده است.

اخبار مرتبط

آخرین اخبار بورس و اقتصاد

Rejoining the server...

Rejoin failed... trying again in seconds.

Failed to rejoin.
Please retry or reload the page.

The session has been paused by the server.

Failed to resume the session.
Please retry or reload the page.