تبلیغات

بازسازی ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما به این وزارتخانه سپرده شد

بازسازی ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما به این وزارتخانه سپرده شد

معاون وزیر راه و شهرسازی از واگذاری مسيولیت بازسازی و مقاوم‌سازی ساختمان‌ شیشه‌ای صدا و سیما به این سازمان خبر داد.

تسنیم: معاون وزیر راه و شهرسازی از واگذاری مسيولیت بازسازی و مقاوم‌سازی ساختمان‌ شیشه‌ای صدا و سیما به سازمان مجری ساختمان‌ها و تاسیسات دولتی و عمومی خبر داد.

علی نوذرپور اظها کرد: بر اساس مصوبه هیيت وزیران در تاریخ 5 آذرماه، برنامه‌ریزی، طراحی، بازسازی، بهسازی و مقاوم‌سازی ساختمان‌ها و تاسیسات آسیب‌دیده ناشی از جنگ دوازده‌روزه، به سازمان مجری واگذار شده است.

وی افزود: اعتباری برای اجرای این پروژه تخصیص یافته و سازمان مجری موظف است با همکاری سازمان صدا و سیما ضمن نظارت فنی و اجرایی بر روند انجام پروژه، گزارش عملکرد اعتبارات مصوب را هر سه‌ماه یک‌بار به سازمان‌های برنامه و بودجه و مدیریت بحران ارسال کند.

نوذرپور با اشاره به آغاز فرآیندهای اجرایی پروژه گفت: نخستین جلسه هماهنگی بازسازی ساختمان شیشه‌ای با حضور معاون فنی و اجرایی، مدیرکل اجرای طرح‌های ملی ویژه، مدیران سازمان مجری، نمایندگان سازمان صدا و سیما و مشاور پروژه برگزار شد.

مدیرعامل سازمان مجری ادامه داد: در این جلسه مشاور پروژه گزارشی از روند انجام مطالعات فاز یک طراحی ارايه کرد و مقرر شد فاز دوم پروژه در اسرع وقت آغاز شود.

وی تاکید کرد که کارگروه راهبردی پروژه تشکیل خواهد شد و جلسات منظم هماهنگی و هم‌اندیشی برای ارايه گزارش‌های دوره‌ای از روند پیشرفت پروژه به مدیران ارشد هر دو سازمان برگزار خواهد شد.

نوذرپور یادآور شد: تیم طراحی مشاور پروژه به‌زودی تقویت می‌شود و نظرات کارشناسی سازمان مجری در فرآیند طراحی و اجرای پروژه به‌طور موثر مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

اخبار مرتبط

آخرین اخبار بورس و اقتصاد

Rejoining the server...

Rejoin failed... trying again in seconds.

Failed to rejoin.
Please retry or reload the page.

The session has been paused by the server.

Failed to resume the session.
Please retry or reload the page.