تبلیغات

واردات 150 هزار تن برنج تحت نظارت دولت انجام شد

واردات 150 هزار تن برنج تحت نظارت دولت انجام شد

150 هزار تن برنج وارداتی تحت نظارت دولت در اختیار استانداران و فروشگاه‌ها قرار می‌گیرد تا با قیمت مصوب توزیع شود.

به گزارش بورس‌نیوز، به نقل از صدای بورس، معاون وزیر جهاد کشاورزی اعلام کرد که 150 هزار تن برنج وارداتی توسط بخش خصوصی، تحت مدیریت شرکت بازرگانی دولتی به استانداران ارايه می‌شود تا بر اساس سیاست‌های ستاد تنظیم بازار با قیمت مصوب توزیع گردد.

سید سعیدراد، معاون وزیر جهاد کشاورزی و مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران اظهار داشت که این مقدار برنج از ثبت سفارش‌های جدید واردکنندگان بخش خصوصی در بندر به این شرکت تحویل داده می‌شود تا تحت نظارت دولت در استان‌های مختلف کشور توزیع گردد. او افزود که برنج‌های وارداتی شامل رقم 1509 هندی و 386 رقم پاکستانی است که به استانداران تحویل داده می‌شود تا بر اساس مصوبات ستاد تنظیم بازار توزیع شود. همچنین بخشی از این برنج‌ها در اختیار فروشگاه‌های زنجیره‌ای و سایر فروشگاه‌هایی که ستاد تنظیم بازار مشخص می‌کند، قرار خواهد گرفت.

مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران ادامه داد که ستاد تنظیم بازار مکان توزیع این برنج‌ها را مشخص کرده و آن‌ها با قیمت‌های تعیین‌شده در بازار عرضه می‌شوند.

در مورد قیمت برنج‌های جدید وارداتی، وی تصریح کرد که این برنج‌ها با قیمت مصوب توزیع خواهند شد. سعیدراد در پاسخ به این سوال که آیا از این پس تمام برنج‌های وارداتی بخش خصوصی تحت نظارت شرکت بازرگانی دولتی توزیع خواهد شد، گفت که تابع تصمیمات معاونت توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی هستند و در صورتی که در آینده این مسيولیت به آن‌ها سپرده شود، توزیع توسط این شرکت انجام خواهد شد.

در ادامه، وزیر جهاد کشاورزی پیشتر قیمت برنج‌های وارداتی هندی و پاکستانی را بین 56 هزار تومان تا 70 هزار تومان اعلام کرده بود، اما بر اساس مشاهدات میدانی، برنج‌های وارداتی به ویژه برنج پاکستانی در بازار با قیمت بالاتری به فروش می‌رسند.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

آخرین اخبار بورس و اقتصاد

Rejoining the server...

Rejoin failed... trying again in seconds.

Failed to rejoin.
Please retry or reload the page.

The session has been paused by the server.

Failed to resume the session.
Please retry or reload the page.