به گزارش پایگاه خبری بازار سرمایه ایران(سنا)، حجتاله صیدی، رییس سازمان بورس و اوراق بهادار در این مراسم ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای جنگ بهویژه رهبر شهید انقلاب و تقدیر از تلاشهای رزمندگان برای پایدار شدن شرایط کشور گفت: بعد از یک تعطیلی ناگزیر، نخستین روز معاملات سهام در سال 1405 را آغاز میکنیم.
او ضمن تقدیر از زحمات همکاران بورسهای کالایی، بورس تهران و فرابورس ایران که در طول جنگ تحمیلی مشغول فعالیت بودند، افزود: در طول 51 روز کاری، بازار سهام به 2 دلیل تعطیل بود. علت نخست ابهام ناشی از شرایط جنگ و دلیل دوم لزوم افشا و گزارشگری مالی شرکتها بود.
صیدی تاکید کرد: هر دو مسيله تا حدود زیادی حل شده و شرایط برای بازگشایی بازار سهام فراهم آمده است.
ريیس سازمان بورس و اوراق بهادار با اشاره به آسیبهای وارد آمده به برخی شرکتها در جریان جنگ تحمیلی گفت: نماد این دسته از شرکتها در فرصت مناسب و پس از گزارشگری مالی کافی از امکان معامله برخوردار خواهند شد.
صیدی توضیح داد: از امروز بیش از 500 شرکتی که از امکان گزارشگری برخوردار بودهاند، از امکان معامله هم برخوردار شدند.
رییس سازمان بورس و اوراق بهادار ابراز امیدواری کرد سال 1405 برای بازار سرمایه سالی پر بار باشد.








