فرزین: مردم نباید برای دریافت تسهیلات خرد از بانک‌ها با سختی مواجه شوند

فرزین: مردم نباید برای دریافت تسهیلات خرد از بانک‌ها با سختی مواجه شوند

ريیس‌کل بانک مرکزی بر لزوم تسهیل در پرداخت تسهیلات خرد توسط بانک ها تاکید کرد و گفت: تامین مالی عامه مردم از طریق نظام بانکی است لذا وقتی مردم برای تسهیلات خرد به بانک‌ها مراجعه می کنند نباید با سختی مواجه شوند.

به گزارش خبرگزاری برنا، محمدرضا فرزین در نشست ماهانه با مدیران عامل شبکه بانکی با بیان اینکه تسهیلات خرد نقش مهمی در رفع مشکلات مردم دارد و بانک ها نباید مردم را در این مسیر دچار مشکل کنند گفت: بانک ها بایستی نسبت به پرداخت سهمیه های ابلاغی در خصوص تسهیلات تکلیفی و همچنین تسهیلات خرد طبق قانون متعهد باشند.

فرزین با اشاره به سخت‌گیری برخی شعب بانک ها در اخذ ضامن بیش از حد برای پرداخت تسهیلات تکلیفی و خرد گفت: طبق قانون پرداخت تسهیلات تکلیفی با یک ضامن باید انجام شود، لذا اگر بانکی منابع برای پرداخت تسهیلات ندارد آن را اعلام کند منتها معطل کردن مردم در بانک ها به بهانه ضامن صحیح نیست.

ريیس‌کل بانک مرکزی با اشاره به التهاب و اضطراب در بازارهای پولی و مالی کشور در ماههای پایانی سال گذشته گفت: انتظارات منفی نقش مهمی در ایجاد این التهابات داشتند که باعث ایجاد حباب در بازارها شد، اما خوشبختانه پس از گذشت 2 ماه از سال جاری وضعیت بهتر شده و بازارها اعم از ارز، بورس، طلا و ... به سمت آرامش و ثبات حرکت کرده اند.

فرزین افزود: با مجموعه تدابیر اتخاذ شده شاهد ثبات در بازار ارز هستیم و حباب ارز در حال کاهش است و با تداوم این روند حباب سایر بازارها نیز کاهش پیدا خواهد کرد، انتظارات تعدیل شده و در آینده وضعیت مناسبتری خواهیم داشت.

ريیس‌کل بانک مرکزی با اشاره به هدف گذاری رشد 25 درصدی نقدینگی در سال جاری گفت: تشدید انضباط پولی یکی از اولویت های اصلی بانک مرکزی در طول سال خواهد بود.

فرزین با تاکید بر اینکه برنامه اصلاحی برای رفع ناترازی هر بانک توسط بانک مرکزی تهیه شده است گفت: بانک ها در کنترل تورم و رشد تولید نقش مهمی دارند بر این اساس بانک مرکزی اجرای برنامه های اصلاحی برای رفع ناترازی بانک ها را دنبال می کند و تعیین تکلیف بانک‌های ناتراز تا شهریور ماه سال جاری انجام خواهد شد.

ريیس کل بانک مرکزی ادامه داد: کنترل اضافه برداشت بانک ها از برنامه های جدی بانک مرکزی در سال جاری است و بانک ها بایستی از طریق افزایش سرمایه، فروش دارایی ها و ایجاد تنوع در روش های تامین منابع در راستای انضباط پولی و کاهش ناترازی اقدام کنند.

فرزین همچنین نظارت بر شعب خارج از کشور بانکها و تدوین استراتژی های جدید برای افزایش کارایی آنها را مهم دانست و تاکید کرد این شعب می توانند به نهاد هایی برای جذب سرمایه خارجی تبدیل شوند و لازم است نظارت دقیق تر و جدی تری در قبال ماموریت ها و شرح وظایف و نیروی انسانی آنها انجام گیرد.

وی همچنین بر ضرورت نظارت بانک مرکزی بر شرکت های وابسته به بانک ها تاکید کرد و گفت: هر کجا پول سپرده گذاران مورد استفاده قرار می گیرد بانک مرکزی هم باید ورود و نظارت کند؛ لذا بر این اساس ضوابط مشخصی برای نظارت بانک مرکزی بر شرکت های زیرمجموعه بانک ها تدوین خواهد شد.

بر اساس این گزارش در این نشست برخی از مدیران عامل بانک ها نیز دیدگاه های خود را درباره اصلاح نظام بانکی بیان کردند.

انتهای پیام/

local_offerبرچسب‌ها:
خودروی هاچ‌بک جان سخت به ایران می‌آید؟ خودروهای خارجی کی می رسند؟ تغییر عجیب در سبد غذای خانوارهای ایرانی پخش آنلاین مجامع عمومی شرکت‌های بورسی، الزامی شد یارانه چه کسانی 80هزار تومان افزایش می‌یابد؟ توافق ایران و غرب قیمت دلار را کاهشی کرد اطلاعیه درباره سلامت مرغ‌های موجود در بازار دلجویی گمرک از تاجران/ عوارض کدام کالاها حذف شد؟ قیمت جدید پراید، کوییک و شاهین در بازار قیمت اجاره مسکن در کرج + جدول وزیر‌ اسبق خزانه‌داری آمریکا: برگزیت موجب تورم و آسیب به اقتصاد بریتانیا شد کنفرانس تجاری چین و جهان عرب در ریاض برگزار می‌شود قیمت نفت افزایش یافت خودروهای خارجی کی می رسند؟ / واردات خودروهای کارکرده روی دور تند خبر خوش برای معدنی‌ها افشاگری ريیس کمیسیون صنایع مجلس از مخالفت های... عملکرد بیت کوین در ماه ژوين چگونه خواهد بود؟ ریزش دستوری بورس صحت دارد؟ ارزش دلاری بورس نصف سال 99؛ عقب ماندگی بورس از دلار چه زمانی جبران می شود؟ سالانه حدود 9 میلیون تن ظرفیت صادرات و واردات دار... پیش‌بینی باد شدید و گرد و خاک در شرق و غرب کشور سکه به 30 میلیون 496 هزار تومان رسید اسناد غیررسمی مسکن باید نامعتبر شود پیوستن 30 بانک روسیه به سیستم پرداخت بین بانکی فرامرزی چین آرامش در بازار مرغ/ به زودی از سامانه معاملاتی جوجه رونمایی می‌شود 5000 واحد مسکونی نوسازی شده در بافت‌های فرسوده 17 استان افتتاح شد تسهیلات‌دهی بانک‌ها تحت یک سیستم نظارتی قوی قرار دارد تجمع بازنشستگان صندوق مس؛ روی صندوق ما دست گذاشته‌اند و وعده توخالی می‌دهند افزایش 2 برابری تسهیلات ودیعه نوسازی بافت‌های فرسوده ماجرای آمیتیس؛ آیا بیمه مرکزی می‌خواهد استارتاپ‌های اینشورتک را نابود کند؟ برنامه‌ریزی ایران و ازبکستان برای ارتقای همکاری‌های اقتصادی و فناوری‌ 40 پروژه زیرساختی طی 2سال اجرایی شد / در حوزه... جزيیات رشد تجارت ایران و امارات در سال گذشته/ تاجران دو کشور چه کالاهایی خریدند؟ مسکو: بریکس می‌تواند مرکز ثقل در جهان چند قطبی باشد قیمت دلار در صورت احیای برجام چقدر می‌شود؟ تقاضای تسهیل در تخصیص ارز از سوی واردکنندگان موبایل کاهش قیمت خودرو در بازار آزاد همچنان ادامه دارد/ نبود مشتری برای خودروهای میلیاردی بغداد: پیگیر پرداخت بدهی گازی به ایران هستیم بلاتکلیفی کارگران برای خانه دار شدن آخرین ‌قیمت ارز و طلا در بازار تهران تجارت ایران و ازبکستان تا 1404 به یک میلیارد دلار می‌رسد چند بنگاه مسکن با یکدیگر هم دست می‌شوند تا قیمتها را افزایش دهند واردات خودروهای کارکرده روی دور تند افتاد تغییرات جدید «کالا برگ» برای سه دهک درآمدی از شنبه / مددجویان مشمول افزایش مشروط 20 درصدی یارانه ادامه آشفتگی در بازار اجاره بها استقرار خودروهای امدادی گروه بهمن در جاده‌های کشور جزيیات اجرای طرح کالابرگ/ با کالابرگ کدام کالاها را می توان خرید؟ توافق بازخرید 58 هزار میلیارد تومانی در اجرای عملیات بازار باز آگاهی دستگاه‌های نظارتی از نحوه پرداخت وام کارمندان بانک‌ها قیمت طلا و سکه 11 خرداد 1402/ افزایش جزيی قیمت ها نسبت به دیروز