تبلیغات

تمدید مهلت ارايه گواهی بورس‌کالا برای صادرات 4 محصول

تمدید مهلت ارايه گواهی بورس‌کالا برای صادرات 4 محصول

تاریخ الزام به ارايه گواهی معامله در رینگ صادراتی بورس کالای ایران برای صادرات چهار محصول را اصلاح و به اول دی‌ماه 1405 موکول شد.

به گزارش خبرنگار مهر، دفتر مقررات صادرات و واردات سازمان توسعه تجارت ایران، با ابلاغ بخشنامه‌ای به گمرکات اجرایی کشور، تاریخ الزام به ارايه گواهی معامله در رینگ صادراتی بورس کالای ایران برای صادرات چهار محصول را اصلاح و به اول دی‌ماه 1405 موکول کرد.

بر اساس این ابلاغیه، صادرکنندگان محصولات آلکیل‌بنزن خطی، اسید سولفونیک، گوگرد و کامپاند از ابتدای دی‌ماه 1405 ملزم به ارايه گواهی خرید از رینگ صادراتی بورس کالای ایران برای انجام تشریفات صادراتی خواهند بود.

پیش از این، مطابق نامه اول مهرماه 1405 وزارت صنعت، معدن و تجارت، مقرر شده بود صادرات این چهار محصول از اول آبان‌ماه سال جاری، صرفا با ارايه گواهی خرید از رینگ صادراتی بورس کالای کشور امکان‌پذیر باشد. با این حال، جانشین وزیر صمت در امور بازرگانی طی نامه‌ای به تاریخ ششم آبان‌ماه 1405، خواستار اصلاح تاریخ اجرای این الزام شد.

بر این اساس، صادرکنندگان محصولات مشمول این بخشنامه تا پایان آذرماه فرصت دارند خود را با الزامات جدید تطبیق دهند و از ابتدای دی‌ماه، ارايه گواهی معامله در رینگ صادراتی بورس کالا به‌عنوان یکی از الزامات صادرات این محصولات اجرایی خواهد شد.

این تصمیم در راستای ساماندهی فرآیند صادرات محصولات مشمول و الزام به انجام معاملات آنها از مسیر رینگ صادراتی بورس کالای ایران اتخاذ شده است.

اخبار مرتبط

آخرین اخبار بورس و اقتصاد

Rejoining the server...

Rejoin failed... trying again in seconds.

Failed to rejoin.
Please retry or reload the page.

The session has been paused by the server.

Failed to resume the session.
Please retry or reload the page.