قیمت میوه های شب عید را ببنید؛ از سیب و پرتقال تا موز و کیوی

قیمت میوه های شب عید را ببنید؛ از سیب و پرتقال تا موز و کیوی

ريیس اتحادیه میوه و تره بار تهران گفت: با توجه اینکه دولت امسال توزیع میوه را به بخش خصوصی واگذار کرده است به متولیان توزیع گفته شده که 10 درصد زیر قیمت محصولات خود را به فروشندگان عرضه کنند. لذا امسال بخش خصوصی با هماهنگی جهاد کشاورزی کار را به دست گرفته است.

همشهری آنلاین- خدیجه نوروزی: اسدالله کارگر، ريیس اتحادیه میوه و تره بار تهران در گفت و گو با همشهری آنلاین گفت: با توجه اینکه دولت امسال توزیع میوه را به بخش خصوصی واگذار کرده است به متولیان توزیع گفته شده که 10 درصد زیر قیمت محصولات خود را به فروشندگان عرضه کنند. لذا امسال بخش خصوصی با هماهنگی جهاد کشاورزی کار را به دست گرفته است.

وی در خصوص قیمت میوه ها گفت: قیمت ها بر اساس نرخنامه است اما فاکتورها ملاک ارزیابی است و هر فروشنده ای هر نوع میوه ای که عرضه می کند ملزم است با فاکتور خرید انجام دهد و با پرینت ترازو تحویل مشتری دهد آنهم با نرخ مصوبی که لحاظ می کند.

به گفته ريیس اتحادیه میوه و تره بار بیشترین میوه ای که شب عید فروش می رود سیب و پرتقال و کیوی است. 

ريیس اتحادیه میوه و تره بار گفت: ما یک کشف قیمت هفتگی داریم و یک فاکتور. کشف قیمت میانگین قیمت های میوه است اما در فاکتور قیمت قطعی است. 

وی اعلام کرد خوشبختانه کمبودی در بازار تامین بازار میوه شب عید وجود ندارد و 15 هزار تن سیب و پرتقال در تمام استان ها برای تنظیم بازار میوه شب عید ذخیره سازی شده است.

کارگر درباره کیفیت میوه های عرضه شده برای عید گفت:  میوه هایی که  در مغازه‌ها عرضه می شود کیفیت خوبی دارد و مردم به راحتی می توانند امسال خریدهای خود را انجام دهندچرا که میوه ها هم هم ماندگاری  بالا و هم کیفیت خوبی دارند.

کشف قیمت هفتگی میوه های شب عید تا 28 اسفندماه

طبق اعلام اتحادیه میوه و تره بار تهران نرخ میوه های شب عید(کشف قیمت هفتگی) تا 28 اسفندماه به شرح زیر است که این نرخ، قیمت عمده است و فروشندگان با 35 درصد این میوه ها را به مشتریان می فروشند(در واقع سود خالص برای فروشنده بین 8 تا 9 درصد است). 3 نرخ (کف، متوسط و سقف) برای هر میوه اعلام شده است:

قیمت هر کیلوگرم انار ساوه به ترتیب از  25 و 35 هزار تومان شروع می شود و حداکثر 45 هزار تومان نرخ گذاری شده است.

قیمت هر کیلوگرم انار شیراز به ترتیب از  40 و 55 هزار تومان شروع می شود و حداکثر 65 هزار تومان نرخ گذاری شده است.

قیمت هر کیلوگرم انگور شاهرودی به ترتیب از  20 و 30 هزار تومان شروع می شود و حداکثر 40 هزار تومان نرخ گذاری شده است.

قیمت هر کیلوگرم پرتقال تامسون به ترتیب از  10و 15 هزار تومان شروع می شود و حداکثر 25 هزار تومان نرخ گذاری شده است.

قیمت هر کیلوگرم پرتقال رسمی شمال به ترتیب از  10و 15 هزار تومان شروع می شود و حداکثر 20 هزار تومان نرخ گذاری شده است.

قیمت هر کیلوگرم پرتقال جنوب به ترتیب از  30 و 35 هزار تومان شروع می شود و حداکثر 45 هزار تومان نرخ گذاری شده است.

قیمت هر کیلوگرم خیار رویال به ترتیب از  12 و 16 هزار تومان شروع می شود و حداکثر 45 هزار تومان نرخ گذاری شده است.

قیمت هر کیلوگرم خیار رویال به ترتیب از 12 و 16 هزار تومان شروع می شود و حداکثر 18 هزار تومان نرخ گذاری شده است.

قیمت هر کیلوگرم سیب لبنانی زرد به ترتیب از 25 و 35 هزار تومان شروع می شود و حداکثر 45 هزار تومان نرخ گذاری شده است.

قیمت هر کیلوگرم سیب قرمز به ترتیب از 15 و 25 هزار تومان شروع می شود و حداکثر 40 هزار تومان نرخ گذاری شده است.

قیمت هر کیلوگرم کیوی به ترتیب از 20 و 30 هزار تومان شروع می شود و حداکثر 45 هزار تومان نرخ گذاری شده است.

قیمت هر کیلوگرم گریپ فروت توسرخ به ترتیب از 7 و 9 هزار تومان شروع می شود و حداکثر 13 هزار تومان نرخ گذاری شده است.

قیمت هر کیلوگرم لیموشیرین به ترتیب از 15 و 20 هزار تومان شروع می شود و حداکثر 28 هزار تومان نرخ گذاری شده است.

قیمت هر کیلوگرم موز اکوادور به ترتیب از 60 و 65 هزار تومان شروع می شود و حداکثر 69 هزار تومان نرخ گذاری شده است.

قیمت هر کیلوگرم موز هندی به ترتیب از 50 و 53 هزار تومان شروع می شود و حداکثر 63 هزار تومان نرخ گذاری شده است.

قیمت هر کیلوگرم نارنج به ترتیب از 7 و 9 هزار تومان شروع می شود و حداکثر 10 هزار تومان نرخ گذاری شده است.

قیمت هر کیلوگرم نارنگی بندری به ترتیب از 30 و 40 هزار تومان شروع می شود و حداکثر 60 هزار تومان نرخ گذاری شده است.

قیمت هر کیلوگرم نارنگی تخم پاکستانی به ترتیب از 20 و 30 هزار تومان شروع می شود و حداکثر 45 هزار تومان نرخ گذاری شده است.

قیمت هر کیلوگرم هندوانه به ترتیب از 5 و 8 هزار تومان شروع می شود و حداکثر 13 هزار تومان نرخ گذاری شده است.

کشف قیمت هفتگی صیفی جات تا 28 اسفندماه

طبق اعلام اتحادیه میوه و تره بار تهران نرخ صیفی جات(کشف قیمت هفتگی) تا 28 اسفندماه به شرح زیر است که این نرخ، قیمت عمده است و فروشندگان با 35 درصد این صیفی جات را به مشتریان می فروشند(در واقع سود خالص برای فروشنده بین 8 تا 9 درصد است). 3 نرخ برای هر صیفی اعلام شده است:

قیمت هر کیلوگرم بادمجان دلمه ای به ترتیب از 12 و 14 هزار تومان شروع می شود و حداکثر 18 هزار تومان نرخ گذاری شده است.

قیمت هر کیلوگرم پیاز زرد و شیری به ترتیب از 10 و 12 هزار تومان شروع می شود و حداکثر 16 هزار تومان نرخ گذاری شده است.

قیمت هر کیلوگرم چغندر به ترتیب از 8 و 10 هزار تومان شروع می شود و حداکثر 15 هزار تومان نرخ گذاری شده است.

قیمت هر کیلوگرم هندوانه به ترتیب از 5 و 8 هزار تومان شروع می شود و حداکثر 13 هزار تومان نرخ گذاری شده است.

قیمت هر کیلوگرم سبزی جور به ترتیب از 8 و 12 هزار تومان شروع می شود و حداکثر 15 هزار تومان نرخ گذاری شده است.

قیمت هر کیلوگرم سیب زمینی به ترتیب از 7 و 13 هزار تومان شروع می شود و حداکثر 15 هزار تومان نرخ گذاری شده است.

قیمت هر کیلوگرم سیر خشک به ترتیب از 30 و 45 هزار تومان شروع می شود و حداکثر 60 هزار تومان نرخ گذاری شده است.

قیمت هر کیلوگرم شغلم به ترتیب از 8 و 10 هزار تومان شروع می شود و حداکثر 14 هزار تومان نرخ گذاری شده است.

قیمت هر کیلوگرم فلفل تند ریز به ترتیب از 20 و 25 هزار تومان شروع می شود و حداکثر 30 هزار تومان نرخ گذاری شده است.

قیمت هر کیلوگرم فلفل دلمه ای رنگی بسته به عرضه و تقاضا دارد و قیمتش بالاست.

قیمت هر کیلوگرم فلفل دلمه ای سبز به ترتیب از 30 و 40 هزار تومان شروع می شود و حداکثر 55 هزار تومان نرخ گذاری شده است.

قیمت هر کیلوگرم کاهو پیچ سالادی به ترتیب از 8 و 9 هزار تومان شروع می شود و حداکثر 16 هزار تومان نرخ گذاری شده است.

بورس سال جدید را چگونه آغاز کرد؟ اقدام ناهماهنگ روسیه و چین برای جایگزینی دلار آمریکا بورس سبز شد | شاخص کل بورس به مرز 2 میلیون واحد رسید بخوانید/ افزایش قیمت انواع سکه و طلا بیش از 92 درصد چک در بهمن ماه وصول شد یک پیش بینی آینده بازار سرمایه ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی از مرز 74 هزار مگاوات گذشت آرامش بازار سیمان در سال 1401 با استمرار عرضه‌ها در بورس کالا زیر و بم برقی شدن خطوط ریلی شبکه آب و برق در مناطق زلزله‌زده خوی پایدار است افزایش 37 هزار و 869 واحدی شاخص بورس تهران مقایسه عرضه‌های اولیه سال 1401 | بزرگترین و کوچکترین عرضه اولیه سال 1401 تصمیمات دولت برای ایجاد ثبات در بورس تصمیمات دولت برای ایجاد ثبات در بورس چالوس همچنان مسدود و هراز پرترافیک هفتم و هشتم فروردین؛ ثبت نام جدد خودروهای داخلی انفجار بزرگ در بازار قیمت سکه | قیمت سکه امروز چند ؟ از تحقق وعده وزیر صمت در اتمام قرعه‌کشی خودروها تا تغییر کارکرد این گردونه برای تعیین نوبت‌ها خشم نخست وزیران رژیم اشغالگر قدس و انگلیس عجیب نیست این خودرو نقلی تنها 170 میلیون تومان/ عکس شبکه آب و برق در مناطق زلزله‌زده خوی پایدار است کاهش چشمگیر صادرات اقلام فولادی تغییر نام شهر جدید هشتگرد به مهستان قیمت بیت کوین ثابت ماند نام شهر جدید هشتگرد به "مهستان" تغییر کرد شبکه آب و برق در مناطق زلزله‌زده خوی پایدار است 26 قنادی به دلیل کم فروشی به تعزیرات حکومتی معرفی شدند کاهش عجیب قیمت دلار در بازار امروز | قیمت دلار در بازار امروز چند؟ واکنش خزانه‌داری آمریکا به روسیه و چین برای کنار گذاشتن دلار پرسش‌های پرتکرار معاملات سپرده نفت‌ خام و میعانات گازی 92.7 درصد چک‌ها در بهمن ماه 1401 وصول شد رشد صنعت در پاییز سال گذشته 11.6 درصد بود 13 هزار پروژه برای محرومیت زدایی محلات کم برخوردار بانک‌های کوچک آمریکا 120 میلیارد دلار زیان کردند ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی از مرز 74 هزار مگاوات گذشت هشدار وزارت راه و شهرسازی به خریداران ویلا در تعطیلات نوروز چگونه کارت سوخت المثنی بگیریم؟ آمادگی کروز برای تحقق شعار سال 1402/ ضرورت توجه به رشد تولید سیگنال رایگان در صرافی بینگ ایکس قیمت خودرو در بازار آزاد - 5 فروردین 1402 + جدول نرخ رسمی 11 ارز کاهش یافت جزيیات آغاز به کار ادارات و مشاغل مختلف مشخص شد واکاوی مهمترین اقدامات حمایتی دولت از بورس/ از حذف قیمت‌گذاری دستوری تا برنامه 10 بندی حمایتی اعلام زمان سوددهی 5 نماد بورسی زیان 120 میلیارد دلاری بانک‌های کوچک آمریکا در یک هفته قیمت طلا کاهش یافت کدام خودروها در بورس تاختند؟ صعود شاخص کل بورس در اولین روز معاملاتی سال جدید تشدید بارش‌های بهاری از ششم فروردین/ مردم از اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها بپرهیزند عکس | عراق این بویینگ های مدرن جدید را خرید!