تبلیغات

قالیباف: ارز 123 هزار تومانی مبنای محاسبات ریالی بودجه است

قالیباف: ارز 123 هزار تومانی مبنای محاسبات ریالی بودجه است

ريیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نرخ ثابت ارز در بودجه وجود ندارد، گفت: ما قیمت دايمی و قطعی ثابت ارز در بودجه نداریم. نرخ 123 هزار تومان مبنای حقوق گمرکی و محاسبات ریالی بودجه‌ است تا بدانیم چقدر منابع ریالی داریم.

مهرداد لاهوتی عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در جریان جدول 23 لایحه بودجه سال آینده گفت: در ردیفی از جدول 23 منابع مربوط به نفت میعانات گازی حدود 1200 همت پیش‌بینی شده است منتها در انتهای ردیف عبارت «ما به التفاوت نرخ ارز محاسباتی با نرخ زمان فروش» آمده است.

محاسبات بودجه 1406: نرخ ارز واقعی برای واردات 170 هزار تومان در نظر گرفته شد

به گزارش ایسنا، وی ادامه داد: محاسبات ما نشان می دهد که نرخ ارز در بودجه (برای واردات کالاها) 123 هزار تومان است اما اکنون در جدول 23 میانگین محاسبات برای نرخ ارز حدود 170 هزار تومان در نظر گرفته شده است یعنی برای افزایش نرخ ارزی در سال آینده، محاسبه کرده و حتی برای آن هزینه نیز تعریف شده است.

لاهوتی مجددا گفت: نرخ ارزی که ما با دولت برای بودجه سال آینده تفاهم کردیم و آقای پورمحمدی ريیس سازمان برنامه و بودجه به صورت مکتوب به کمیسیون تلفیق اعلام کرد، 123 هزار تومان است اما در انتهای ردیف 23 عبارت «ما به التفاوت نرخ ارز محاسباتی با نرخ زمان فروش» آمده است؛ این یعنی دولت برای نرخ ارزی که هنوز افزایش پیدا نکرده، هزینه تعریف کرده است.

کمیسیون تلفیق: منابع فروش گندم در بودجه کاهش یافت؛ از 504 همت به 290 همت

این عضو کمیسیون تلفیق با اشاره به جدول 14 درباره منابع هدفمندی یارانه ها گفت: ما در این جدول، 504 همت برای یارانه گندم پیش‌بینی کردیم که اقدام درستی است اما در جلسه صبح امروز ، جدول 14 تصویب شد که در آن امده دولت 290 همت منابع حاصل از فروش گندم به نرخ غیر یارانه‌ای خواهد داشت.

محمدباقر قالیباف، ريیس مجلس در پاسخ به این تذکر گفت: عدد 123 هزار تومان بر اساس قیمت توافق‌شده در بهمن‌ماه برای حقوق ورودی یعنی مجموع حقوق گمرکی و سود بازرگانی است.

وی ادامه داد: ما برای محاسبات (نرخ ارز) در بودجه‌ نیاز به یک مبنا داریم و قرار نیست دومرتبه ارز ترجیحی ایجاد شود. ما حقوق گمرکی داریم که باید گمرک براساس آن، محاسبات خود را انجام دهد پس احتیاج به برآورد ریالی در بودجه است. مبنای ما برای این برآوردها عدد 123 هزار تومان است.

قالیباف افزود: حتما در طول سال تغییراتی در این نرخ (ارز) رخ می دهد و مابه‌التفاوتی وجود دارد لذا در این جدول برای این مابه التفاوت نرخ ارز تعیین تکلیف شده است؛ بنابراین ما قیمت دايمی ارز و قیمت قطعی ثابت (در بودجه) نداریم. نرخ 123 هزار تومان مبنای حقوق گمرکی و محاسبات ریالی بودجه‌ است تا بدانیم چقدر منابع ریالی داریم.

گلستان سعدی
آموزش زبان انگلیسی
آپارات عصر ایران
local_offerبرچسب‌ها:

اخبار مرتبط

آخرین اخبار بورس و اقتصاد

Rejoining the server...

Rejoin failed... trying again in seconds.

Failed to rejoin.
Please retry or reload the page.

The session has been paused by the server.

Failed to resume the session.
Please retry or reload the page.