تبلیغات

شیرودی: ظرفیت سوخت فرودگاه کیش به 4 میلیون لیتر می‌رسد

شیرودی: ظرفیت سوخت فرودگاه کیش به 4 میلیون لیتر می‌رسد

ريیس سازمان هواپیمایی کشوری از افزایش پروازهای فرودگاه کیش خبر داد، گفت: ظرفیت ذخیره‌سازی سوخت این فرودگاه از 600 هزار لیتر به 4 میلیون لیتر افزایش می‌یابد و اجرای این پروژه درحال انجام است.

به گزارش خبرگزاری مهر، ابوذر شیرودی، ريیس سازمان هواپیمایی کشوری از افزایش پروازهای فرودگاه بین‌المللی کیش در روزها و هفته‌های آینده خبر داد و گفت: تعداد پروازهای این فرودگاه افزایش خواهد یافت تا بتواند بخشی از نیازهای موجود در حوزه حمل‌ونقل هوایی کیش را پاسخ دهد.

آمادگی فرودگاه کیش برای پذیرش هواپیماهای A380

وی افزود: باند فرودگاه کیش از نظر استانداردهای فرودگاهی، یکی از مجهزترین، ایمن‌ترین و بزرگ‌ترین باندها برای پذیرش هواپیماهای رده A380 است که با همکاری مجموعه فرودگاهی کیش ایجاد و به بهره‌برداری رسیده و هم‌اکنون عملیات پروازی در آن انجام می‌شود.

ريیس سازمان هواپیمایی کشوری با اشاره به تمدید گواهینامه‌های فرودگاهی کیش بیان کرد: دستیابی به این گواهینامه‌ها حاصل برنامه‌ریزی، بهره‌گیری از نیروی انسانی کارآمد و توسعه زیرساخت‌های استاندارد است.

وی ادامه داد: به‌روزرسانی مستمر گواهینامه‌های فرودگاهی نیز نشان‌دهنده تداوم روند توسعه و ارتقای استانداردهای فرودگاه کیش است.

شیرودی با بیان اینکه توسعه زیرساخت‌های فرودگاه کیش زمینه را برای حضور بیشتر بخش خصوصی فراهم کرده است، گفت: شرکت‌های هواپیمایی و سرمایه‌گذاران بخش خصوصی می‌توانند از ظرفیت‌ها و فرصت‌های سرمایه‌گذاری موجود در کیش و فرودگاه این جزیره استفاده کنند.

رونمایی از نخستین شبیه‌ساز بويینگ 737

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به رونمایی از نخستین شبیه‌ساز هواپیمای بويینگ 737 در فرودگاه کیش گفت: سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در این حوزه می‌تواند جایگاه کیش را در آموزش هوانوردی کشور ارتقا دهد.

ظرفیت سوخت فرودگاه کیش به 4 میلیون لیتر می‌رسد

وی توسعه ظرفیت سوخت‌رسانی فرودگاه کیش را از دیگر اقدامات زیرساختی عنوان کرد و افزود: ظرفیت ذخیره‌سازی سوخت این فرودگاه از 600 هزار لیتر به چهار میلیون لیتر افزایش خواهد یافت و اجرای این پروژه در حال انجام است.

بهره‌برداری از نخستین هلی‌پورت غیرنظامی کشور در کیش

ريیس سازمان هواپیمایی کشوری همچنین از توسعه زیرساخت‌های هلیکوپتری در فرودگاه کیش خبر داد و گفت: نخستین هلی‌پورت و مجموعه هلیکوپتری غیرنظامی کشور توسط بخش خصوصی در فرودگاه کیش احداث و به بهره‌برداری رسیده است.

شیرودی توسعه اپرون فرودگاه کیش را زمینه‌ساز ایجاد ظرفیت‌های جدید برای ارايه خدمات تخصصی دانست و اظهار کرد: این توسعه می‌تواند زمینه فعالیت در حوزه تعمیر و نگهداری هواپیما و بالگرد و سایر خدمات هوانوردی را فراهم کند و به ایجاد درآمدهای پایدار برای جزیره کیش، مجموعه فرودگاه و بنادر کمک کند.

وی تاکید کرد: ایمنی پرواز، توانمندسازی فرودگاه، پایداری و توسعه همه‌جانبه، از اولویت‌های اصلی در توسعه فرودگاه کیش است و این توسعه باید در خدمت رونق گردشگری جزیره قرار گیرد.

معاون وزیر راه و شهرسازی در پایان با اشاره به ظرفیت‌های ترمینال جدید فرودگاه کیش خاطرنشان کرد: این فرودگاه آمادگی دارد در حوزه توسعه فناوری و ارايه خدمات هوشمند، به‌عنوان یک پایلوت پیشگام شود و با بهره‌گیری از فناوری‌های نوین، خدماتی متناسب با جایگاه فرودگاه کیش و استانداردهای جمهوری اسلامی ایران ارايه کند.

اخبار مرتبط

آخرین اخبار بورس و اقتصاد

Rejoining the server...

Rejoin failed... trying again in seconds.

Failed to rejoin.
Please retry or reload the page.

The session has been paused by the server.

Failed to resume the session.
Please retry or reload the page.